Nachtbrakers: 7/7 met Call of Duty, Rocket League en Minecraft

Dag lieve vrinden van de Nachtbrakers, daar is ie weer. Het is lang geleden dat ik jou heb mogen amuseren op de dinsdagnacht. De laatste keer was namelijk vorig jaar in december. Goed nieuws: ik keer tijdelijk terug als vaste kracht in deze dagelijks terugkerende rubriek op Gameliner. Houd de dinsdagnachten dus lekker in de gaten zou ik zeggen, want het belooft weer tof te worden. De afgelopen week heb ik mijzelf voor Gameliner beziggehouden met een Drie van Die over Super Smash Bros. Ultimate en een review over de gratis game voor Nintendo Switch: Ninjala. Mocht je die nog niet gelezen hebben, check ze dan even nadat je deze Nachtbraker heb geconsumeerd. Ja, dit is sluikreclame. Let's ge started!

Nachtbrakers Delano

  • We starten gelijk met nieuws uit mijn favoriete game League of Legends: er komen nieuwe skins aan en die zien er verdomd Disney leuk uit! Yasuo. Teemo, Vayne, Teemo en de nieuw aangekondigde champion Lillia worden voorzien van "anime geïnspireerde" skins.
  • De film Monster Hunter is voorzien van nieuwe art en informatie. Die film wordt overigens geregisseerd door Paul Anderson, de man die heeft meegewerkt aan game adaptations als Mortal Kombat uit 1995 en Resident Evil uit 2002
  • Altijd al eens Watch Dogs 2 willen proberen? Dan heb ik goed nieuws voor je vriend, vriendin.. Wat je ook mag zijn. De game is het komende weekend gratis verkrijgbaar via het Ubisoft-platform! Als je van GTA-achtige games houdt, dan heb je eigenlijk geen enkele reden om de game niet even uit te proberen. Tenzij je net zoals ik ontzettend lui bent.
  • Ai, het lijkt er op dat het 'OK-gebaar' uit Call of Duty: Modern Warfare, en daarmee ook uit Warzone, is verdwenen. Hoewel de ontwikkelaar van de game hier niks over heeft afgekondigd, werd de afwezigheid ervan opgemerkt door enkele oplettende Reddit-gebruikers. Het gebaar is vermoedelijk uit de game gehaald omdat het al enige tijd in verband wordt gebracht met racisme.
  • Valorant, de shooter van Riot Games waar ik eerder al een preview en review over schreef, ontvangt binnenkort een opmerkelijke update. Het wordt voor spelers binnenkort mogelijk om games vroegtijdig te surrenden, wanneer er sprake is van een 'stomp'. Hoezo wel in Valorant, maar niet in League of Legends? Hou op met me, Rito.
  • Pokemon GO-ontwikkelaar Niantic heeft een nieuwe trailer vrijgegeven, ter ere van het Pokémon GO Fest. Wellicht is het grappig om te weten dat die trailer is geregisseerd door niemand minder dan Rian Johnson. Dezelfde man die verantwoordelijk was voor de regie van de film The Last Jedi's. Hieronder kun je zijn nieuwste werk bewonderen:
  • De Nintendo-man der mannen Shuntaro Furukawa heeft in een gesprek met investeerders zich uitgelaten over de Nintendo onlineservice. Kennelijk is hij zich ervan bewust dat de service nog niet helemaal optimaal is. Hij heeft dan ook gezegd dat Nintendo zich extra gaat inzetten om de stabiliteit van de dienst te waarborgen. Wat dit concreet betekent mag Joost weten.
  • Er zijn inmiddels meer dan 29 miljard goals gescoord in de online game Rocket League. Dat maakte ontwikkelaar Psyonix onlangs bekend, ter ere van het vijfjarige jubileum van de game. Ik wil niet opscheppen, maar ik heb minimaal.. twintig procent bijgedragen aan dit getal. #ditisnietgelogen #okemisschieneenbeetje
  • En tot slot, om deze Nachtbraker bijzonder af te sluiten: YouTuber Jachael123 heeft een indrukwekkende prestatie geleverd. Deze nerd speelde Minecraft van begin tot eind uit met een MIDI-piano. Ikzelf heb al moeite met de normale besturing, kun je nagaan. Overigens was hij niet de eerste persoon die Minecraft op die manier uitspeelde, want ene Dylan Tallchief ging hem in 2019 al voor.

Je bent zowaar aan het einde van deze verschrikkelijk turbulente Nachtbraker gekomen en ik hoop dat je ervan hebt genoten. Na zeven maanden afwezigheid voelt het stiekem leuk om dit weer voor jou te mogen doen; hopelijk zie ik je vanaf nu dan ook structureel op de dinsdag terug. Vandaag sluit ik af met een nummer die de laatste weken steeds vaker in mijn Spotify-lijstje opdook. Enjoy en tot volgende week!

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?