Nachtbrakers: 7/10 Rick and Morty, The Dragon Prince en Indivisible Gameplay

Dag vriendjes en vriendinnetjes van de Nachtbraker, ik zal me even voorstellen: mijn naam is Joy en mijn favoriete game is Professor Layton. Deze avond ben ik hier om jullie nachtelijke leven een stukje plezieriger te maken. Ik ga me wagen aan gekke nieuwtjes, opvallende verhalen en doldwaze feiten. Momenteel zit ik ook bij de kapper dus als je op gekke zinsconstructies stuit, dan weet je dar in mijn oor geknipt is. Met dat plezante beeld op het netvlies zou ik zeggen: laten we de Nachtbraker eens induiken!

Nachtbrakers Joy

  • We beginnen met een nieuwtje voor de anime fans onder ons. De klassieker Cowboy Bebop krijgt een liveaction verfilming (dat wisten we al), maar onze gebeden zijn verhoord. Het personage Ein gaat door een daadwerkelijk echte corgi gespeeld worden. Houd je enthousiasme in! Lastig, ik begrijp het, maar het is verdorie nacht en je buren willen slapen.
  • Hier werd ik zelf wel redelijk enthousiast van: The Dragon Prince, een animatie serie op Netflix van de makers van Avatar: The Last Airbender, komt in november met een derde seizoen. Je begrijpt wel dat ik mezelf met een hoop snackies en een theetje op de bank plant, gerold in een deken om dit seizoen in één ruk uit te kijken.
  • De cartoon Rick en Morty krijgt een vierde seizoen. De trailer is gedropt, waarin ons wordt verteld dat we het nieuwe seizoen in november kunnen bekijken. Ja ik zeg gedropt, als het goed is heeft Delano je daar al over geïnformeerd? Super, gaan we door.
  • De populaire serie Monster Hunter World is, terwijl jij en ik hier zo zaten, 14 miljoen keer verkocht. Monster Hunter is de recordhouder van uitgever Capcom. Petje af!
  • Als je niet kan wachten om Children of Morta te spelen op de Nintendo Switch, dan moet je helaas nog even langer wachten. Een last minute vertraging zorgt ervoor dat de publicatie datum verschuift van 15 oktober naar 20 november. Misschien kan je de game voor in je schoentje vragen?
  • Een gekkie op het internet, SpikeyHedGey om precies te zijn, heeft Minecraft uitgespeeld zonder te minen…oké…MINEcraft…oké.

minecraft4

  • Militaire die momenteel in dienst zijn kunnen gratis games downloaden via Steam. Het Games for Grunts initiatief maakt zich hard voor het gratis maken van games voor militairen om verveling tegen te gaan. Mocht je in het leger zitten, dan kan je SoulCalibur VI en Tekken 7 voor de aantrekkelijke prijs van gratis downloaden. De enige voorwaarde is dat je in aanmerking moet komen voor ID.me account, voor je aanspraak mag doen op de Games for Grunts.
  • Speel je wel eens Destiny 2? Dan heb je waarschijnlijk al iets gehoord over de nieuwe Shadowkeep uitbreiding. Onderdeel van deze uitbreiding was de Garden of Salvation raid. Deze raid is in welgeteld zes uur geklaard door de clan Ascend. Dat schijnt een gemiddelde tijd te zijn voor top clans… Wel beetje jammer dat je game dan zo snel uit is.
  • IGN heeft ons getrakteerd op een kijkje naar de gameplay van Indivinible. Dit is een nieuwe action RPG-game, uitgegeven door Lab Zero (bekend van Skull Girls). Het is een vijftien minuten durend kijkje wel te verstaan, dus ga er maar even voor zitten!

Dat was het weer voor vanavond! Pfieuw ik heb mijn eerste Nachtbraker samen met jou weer overleefd. Bedankt voor het mee gaan op deze wonderlijke reis, door gameland. Voor de gene die benieuwd zijn, beide mijn oren hangen nog aan mijn hoofd en mijn haar zit fantastisch. Hierbij sluit ik af met een nummer waar ik altijd heerlijk bij weg kan dromen. Ik hoop dat jij er ook van kunt genieten. Slaap lekker en wat er deze week ook op je pad komt: je kunt het!

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?