Nachtbrakers: 6/7 met Team Fortress, Zelda en Dragon Ball

Het is weer maandag en dat betekent weer een nieuwe editie van de Nachtbrakers. Vandaag bestaat Pokémon GO officiëel vier jaar. Hiep hiep hoera! Deze mobiele game is nog steeds razend populair en zelfs de coronacrisis heeft Niantic er niet van weerhouden om de game speelbaar te laten maken voor de fans. Hierover lezen jullie meer in deze Nachtbraker. Daarnaast heb ik wat leuke onthullingen voor jullie en een video waarin wordt aangetoond hoe je DragonBall-beeldjes kunt oppimpen. Lees snel verder!

Nachtbrakers Celine

  • Opgepast Animal Crossers! Er is nieuwe update van Animal Crossing: New Horizons, waarbij je onder andere kan zwemmen en duiken. Super gaaf dat dit kan! Helaas zijn er scammers die hier misbruik van maken en je eiland plunderen waar je zoveel moeite in hebt gestopt. Zo kun je in je zwempakkie van de pier af en naar de kust toe zwemmen om de omheiningen van eilandjes te omzeilen.
  • Team Fortress is back in the game! Team Fortress 2 Classic is een remastered versie van Team Fortress 2. De vernieuwde game brengt nieuwe maps en wapens met zich mee, maar behoud tegelijkertijd het nostalgisch gevoel van Team Fortress 2. Team Fortress 2 Classic is te downloaden via hun officiële website.
  • Bekend met de naam Ryosuke Yoshida? Yoshida was 12 jaar lang werkzaam voor Capcom en heeft onder andere geholpen met het ontwikkelen van Devil May Cry 5 en Monster Hunter. Vandaag heeft hij via Twitter aangekondigd dat hij gestopt is bij Capcom en zelf aan de slag gaat met het ontwikkelen van games voor de next-gen consoles. Ik kijk ernaar uit om zijn nieuwe werk te zien!
  • World of Warcraft bestaat inmiddels al meer dan 15 jaar. Het is dan ook niet gek als je op een server komt met weinig spelers. Blizzard gaat hier de komende maanden verandering in brengen. De minst bevolkte WOW-servers worden samengesmolten met servers die een hogere populatie hebben. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd toch?!
  • Zin om met je schip door het Star Wars Universum te reizen? Dat kan binnenkort met Star Wars: Squadrons. Nu heeft de creative director Ian Frazier onthult dat je de mogelijkheid hebt om het interieur van je ruimteschip volledig aan te passen. Om het realistischer te maken, kan je je schip dus precies maken zoals het origineel.
  • Wat heb ik toch leuke herinneringen aan Pokémon GO! Altijd had ik een excuus om af te spreken met vrienden zodat je samen Pokémon kunt vangen of ervoor zorgen dat jouw team zoveel mogelijk gyms pakte. Vandaag bestaat Pokémon GO vier jaar! Om dit te vieren heeft Niantic een leuke creatie voor de fans gemaakt.

Pokmon GO9

  • Tijdens Nintendo Direct op de E3 2019 sloot Nintendo het af met een klapper op de vuurpijl. Zelda: Breath of the Wild 2 werd aangekondigd! Na een tijd niets te horen over de game, onthullen twee Spaanse stemacteurs in een podcast dat hun werk voor de game erop zit. Dit roept uiteraard vermoedens op dat de release mogelijk sneller komt dan gedacht.
  • In samenwerking met Video Games Deluxe heeft Rockstar de VR-game La Noire: The VR Case Files uitgebracht. Nu heeft Video Games Deluxe bekendgemaakt dat zij aan een nieuwe VR-game gaan werken met Rockstar. La Noire pakte goed uit, dus ik ben erg benieuwd wat de volgende game gaat worden. Het lijkt me sterk dat dit GTA 6 gaat worden, maar dat zou wel heel gaaf zijn in VR.
  • Ben je een echte fan van Dragon Ball en verzamel je toevallig beeldjes van de personages? Je beeldjes kunnen er nog een stuk mooier uitzien als je het juiste materiaal gebruikt. Deze artiest laat zien wat zij gebruikt heeft om de beeldjes op te pimpen. En het ziet er naar mijn mening inderdaad een stuk gaver uit! Helaas is de video in het Japans, maar de gebruikte materialen, wat veel weg heeft van nagellak, zijn goed zichtbaar.

En we zijn weer bij het einde van deze Nachtbraker beland. Ik hoop jullie vermaakt te hebben met alle nieuwtjes die ik bij elkaar heb gesprokkeld. Krijgen jullie er niet genoeg van? Morgen staat er weer een nieuwe Nachtbraker klaar en volgende week ben ik er weer! Nacon Connect gaat trouwens morgenavond om 19:00 van start. Hou ons in de gaten, want uiteraard verschijnen de gepresenteerde games ook op Gameliner! Tot volgende week!

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?