Nachtbrakers: 31/07 Met: Ghost of Tsushima en Paper Mario

Geplaatst: 1 augustus 2020 00:00

Hallo allemaal! Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer mijn beurt is om de Nachtbrakers te verzorgen. Deze week is er weer genoeg gebeurd in de game-industrie. Zo heeft Battle Toads eindelijk een releasedatum gekregen en is er nog een presentatie over de Xbox aangekondigd voor Augustus. Voor deze nacht heb ik ook weer een aantal leuke nieuwtjes bij elkaar gesprokkeld dus laten we snel beginnen!

onbekend

  • Kenji Matsubara, de CEO van gamebedrijf Sega, heeft zich teruggetrokken uit zijn functie. Als reden geeft hij persoonlijke redenen op. Ik hoop dat het uiteindelijk goed gaat komen…
  • Super Mario LEGO komt morgen uit! Nu blijkt dat Nintendo het arme Mario-poppetje meer dan zesduizend keer op de grond heeft laten vallen om de kwaliteit te testen. Arme LEGO Mario…
  • Het vijfde seizoen van Call of Duty: Warzone en Modern Warfare is uitgekomen. Ontwikkelaar Infinity Ward introduceert in een zieke trailer de nieuwe factie in de game: de Shadow Company.
  • PlayStation heeft wat leuke statistieken gedeeld van de samoerai-game Ghost of Tsushima. Zo hebben spelers 14,2 miljoen Haikus gecomponeerd, 57, 5 miljoen duels gestart en het allerbelangrijkste: er zijn 8,8 miljoen vossen geaaid.
  • Wil je wat sneller Netflix-series bingen of er juist wat langer over doen? Dat is nu mogelijk via een Android smartphone! Netflix heeft namelijk versnellings- en vertragingsmogelijkheden aan dit platform toegevoegd.
  • Wat willen Final Fantasy-fans? Final Fantasy VII Remake: Part 2! Wat krijgen ze? Final Fantasy VII Remake: Part 1-puzzels! Wat…?
  • Fans van de game Football Manager moet ik helaas teleurstellen vannacht. De Football Manager 2021 zal dit jaar iets later uitkomen met minder features. Dat is dan weer balen…
  • Smash-streamer ZeRo, die gast die niet zulke nette berichten heeft gestuurd naar minderjarigen, heeft een ban gekregen op Twitch. Hè hè, dat werd eens tijd.
  • Paper Mario: The Origami King is nu twee weken uit en zoals aan de titel te zien is, speelt de Japanse vouwkunst een belangrijke rol in de game. Nu heeft Nintendo Japan een video gedeeld die toont hoe je papieren Toads in hun Origami-vormen kan veranderen. Hoe gaaf is dat?!

Dit is het alweer voor de Nachtbrakers deze week. Nu is het tijd om weekend te vieren! Dit weekend is er niet al te best weer voorspeld, dus dit is ideaal weer om te gaan gamen de komende twee dagen. Ik ga in ieder geval weer verder met Fairy Tail en op mijn boerderij in Stardew Valley om mijn koopdrang voor die Collectors Edition uit Claudia’s Nachtbraker te dempen. Nu is het tijd om deze Nachtbraker af te sluiten met muziek! Deze week heb ik gekozen voor één van mijn favoriete zomernummers van vorig jaar: Mon Beau Frère van Black M. Fijn weekend allemaal en ik zie jullie volgende week weer!

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord