Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Nachtbrakers: 30/07 met Cyberpunk, Splinter Cell en Halo Infinite

Zo! De maand juli zit er alweer bijna op en dat betekent dat we langzamerhand ook afscheid moeten gaan nemen van de zomer. Yup, dat betekent dat we langzaamaan weer richting de druilerige herfstdagen gaan, maar ook richting mijn verjaardag. Niet dat dat nou zo speciaal is, ik word toch alleen maar ouder en na een bepaalde leeftijd vind je dat juist niet meer cool. Anyways, wat ik nog wel heel cool vind, zijn sappige nieuwtjes uit de game-industrie. Die heb ik natuurlijk weer voor je gevonden, dus pak een kop thee of een biertje en lees gauw verder!

Nachtbraker Claudia

  • Heb jij ook zo'n zin in Cyberpunk 2077? Laat je dan niet verleiden door bèta keys die op het internet rondslingeren. Volgens CD Projekt Red zijn er namelijk valse keys in omloop en is de studio niet eens van plan om een gesloten bèta voor de game te starten.
  • Een of andere nerd op Reddit onder de naam pird_berson22 heeft het voor elkaar gekregen om zijn loopband zo te modden dat hij ermee door The Witcher 3 kan lopen. Dat is nog eens een toffe home-workout!
  • In Jolien's Nachtbraker van 24 juli heb je al kunnen lezen dat ConcernedApe, de maker van Stardew Valley, en Fangamer iets van plan zijn. Nu is onthuld dat de bekende indie farming sim een fysieke editie krijgt met allerlei hele toffe goodies! Ik heb letterlijk een half uur geleden mijn pre-order voor de collector’s edition geplaatst...
  • Heb jij ook zo'n zin in Fable IV? Of Fable, of hoe de game dan ook uiteindelijk mag gaan heten? Volgens gamesite VGC werken er een heleboel knappe koppen aan deze game. Met mensen die aan onder andere GTAV en Hellblade hebben gewerkt aan boord, moet het wel een goede game worden, toch? ...Toch?
  • Goed nieuws voor fans van Splinter Cell. Zeven jaar na de laatste Splinter Cell-game, komt er... Een Splinter Cell animeserie! Ja Ubisoft, dit is echt waar iedereen op zit te wachten...
  • Gisterenavond lag er een DotA 2 server plat. De reden? Iemand had een glasvezelkabel doorgeknipt. Zal wel een stagiair zijn geweest...
  • In Delano's Nachtbraker van gisteren heb je kunnen lezen dat fans boos zijn vanwege de samenwerking tussen Riot Games' League of Legends-competitie LEC en het Saoedi-Arabische NEOM-project. Fans waren boos omdat Saoedi-Arabië niet bepaald tolerant zou zijn tegenover de LGBTQ-community. Vandaag heeft Riot aangegeven dat ze de partnerschap nu alweer beëindigd heeft. Wat een drama, joh...
  • Halo Infinite krijgt een artbook dat uit wel tweehonderd pagina's bestaat. Hopelijk ziet de art in dit boek er beter uit dan de shitshow van een Halo Infinite gameplay demo die we laatst hadden gezien...
  • Fans van Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remastered weten natuurlijk dat het 'm ook vooral om de soundtrack te doen is. Eerder werd aangekondigd dat vijf klassiekers uit de soundtrack, van onder andere Anthrax en Suicidal Tendencies, niet in de remaster zouden zitten vanwege licentieproblemen. De ontwikkelaar heeft nu aangegeven dat deze tracks toch nog aan de game toegevoegd zijn en er zelfs ook nieuwe nummers zijn toegevoegd. Bring the Noise!

Tony Hawks Pro Skater 12 Remastered

Nou, dat was het weer voor deze donderdag. Nu is het tijd om mijn bed in te duiken en te bedenken hoe ik morgen in godsnaam met 30 graden in een muffe bus met een mondkapje op moet gaan overleven. Misschien pak ik de fiets wel gewoon naar het werk, maar ook dat is warm. Ach, gelukkig is het bijna weekend en kan ik gewoon lekker rustig met mijn ventilator aan het hele weekend weg gamen. Voor vannacht laat ik je achter met een lekker nummertje waar een gekke video bij hoort. Niet kijken als je niet van rare en bloederige taferelen houdt. G'nite! <3

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?