Nachtbrakers: 30/03 met DOOM Eternal, Pokémon GO en Call of Duty: Warzone

Bammerdebam, daar zijn we weer hoor. Het startschot voor een nieuwe week wordt weer gemaakt met de eerste Nachtbraker van de week. De laatste tijd zit ik wat meer gedwongen thuis omdat ik mijn kids niet meer naar de opvang kan brengen en de muren komen dan toch wel een beetje op je af. Als klap op de vuurpijl krijgen we morgen waarschijnlijk te horen dat het in ieder geval nog wel even gaat duren voordat we ze weer mogen droppen bij de opvang. Maar daar neem ik toch godnondeju geen kinderen voor!? Lekker dumpen op de crash en games kopen van de kinderbijslag, dat is het devies! Alleen dat zit er voorlopig dus even niet in. Ik game namelijk niet als ze in de buurt zijn, zo ben ik dan ook wel weer. Goed, genoeg gezwets over dat soort zaken. Let's talk games!

Nachtbrakers Patrick

  • Ben je een beetje competitief ingesteld en ook zo benieuwd naar de nieuwe game van Riot Games? Dan kun je er binnenkort mee aan de slag, want Valorant gaat op 7 april de closed bèta fase in. Mij kom je daar niet tegen kan ik je vast verklappen.
  • Omdat het behoorlijk storm loopt op Steam met al die mensen die thuis studeren en werken, past Steam het tijdstip waarop ze hun updates uitrollen aan aan de piekuren, zodat zo min mogelijk last ondervinden van de updates. Lief toch?
  • Zeg nou eerlijk, modders zijn toch een stelletje fantastische mensen? Neem nou Vect0R die de intro van Half-Life 2 heeft nagemaakt in de engine waarin Half-Life: Alyx is gemaakt. Ik zeg Half-Life 3 confirmed.
  • Toen de Xbox Series X werd onthuld waren mensen er als de kippen bij om het ding te vergelijken met een koelkast of vrieskist. Lollig joh, maar er zit stiekem best wel een kern van waarheid in. Volgens designer Chris Kujawski is het ontwerp zo gemaakt, zodat de console beter zijn warmte kwijt kan en daardoor koeler blijft. Toch wel een beetje een koelkast dus.
  • Ken je Artifact nog? Waarschijnlijk alleen als je echt een die-hard fan bent van cardgames en al die goede games die er zijn even zat was. Valve gaat de game een flinke trap onder de hol geven door het opnieuw uit te brengen. Volgens Valve gaat de game opnieuw de bètafase in en in deze 'Beta 2.0' worden er geen kaarten verkocht aan arme zieltjes met een gat in hun hand. Betekent we dat je je oude deck kunt weggooien, want die zijn straks niet meer geldig.
  • Baal je ervan dat je nu niet meer zoveel Pokémon GO kunt spelen omdat je aan huis gekluisterd bent? Niantic ook, dus daar hebben ze wat op bedacht. Met wat aanpassingen kun je de game straks gemakkelijker gewoon thuis vanuit je luie stoel spelen. Of, als je nog een beetje het vrije gevoel wil behouden, lekker in de kou in je tuin of op je balkon.
  • Gamers zijn niet snel tevreden. Op dit moment ook niet over Call of Duty: Warzone, want veel mensen klagen dat de voertuigen in deze battle royale-versie van Call of Duty behoorlijk overpowered zijn. Dus bak je net als ik geen reet van dit soort games, stap in de auto en rij ze tot moes.
  • Een medewerker van Kojima Productions is positief getest op COVID-19, ofwel het coronavirus. Dat wordt dus even in quarantaine, maar waarschijnlijk weet Kojima daar ook wel weer een twist aan te geven zodat ze er een game van kunnen maken. Time will tell.
  • Ik verbaas me altijd over die speedrunners. Een game ligt nog koud in de schappen en zij presteren het al om het binnen no-time uit te spelen. Als je ziet hoeveel uur ik in DOOM Eternal moet steken om het uit te spelen, dan is dat lachwekkend bij het huidige wereldrecord. Dat zit namelijk op dit moment al onder de veertig minuten. Ja, je leest het goed. Mocht je mij niet geloven, kijk dan zelf maar ongelovige.

Lief lezertje, deze Nachtbraker nadert alweer het einde. Fijn dat je er nog steeds bij bent. Je hebt het bijna gered, maar ik laat je natuurlijk niet achter zonder een lief muzikaal afscheidscadeautje. Zo steek in namelijk in elkaar. Gooi het volume dus maar even omhoog. Je buren hoeven waarschijnlijk toch niet vroeg op om naar het werk te gaan en anders maak je de boodschap ook wel met de muziek zelf duidelijk. Dus jammer voor ze. Ik zeg saluti! Ciao!

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?