Nachtbrakers: 29/6 met Cyberpunk 2077 en Star Wars

Geplaatst:
Aangepast: 30 juni 2020 00:04

Hallo allemaal! Het is weer maandag en dat betekent weer tijd voor een nieuwe nachtbraker. Vandaag werd aangekondigd dat er mogelijk een tweede deel van Death Stranding komt, kregen we te horen dat Crash Bandicoot 4 meer dan 100 levels bevat en zijn er nieuwe details van Marvel's Iron Man VR onthuld. Allemaal goed nieuws in de gamewereld en zo heb ik ook wat leuke nieuwtjes voor jullie bij elkaar verzameld. Lees gezellig mee!

onbekend

  • PlayStation Plus bestaat volgende maand tien jaar. Hoera! Om deze reden kun voor die maand drie, in plaats van twee, gratis games downloaden. De PlayStation Plus-games voor juli zijn NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider en Erica.
  • The Last of Us Part II is nog maar net uit en heeft meer dan vier miljoen verkochte exemplaren in de eerste drie dagen. Hiermee is de game de snelst verkopende PlayStation 4-exclusive ooit. Als je de review van Philip leest van The Last of Us Part II sta ik er ook helemaal niet van te kijken.
  • Super Nintendo World is eindelijk bijna af. Helaas moeten fans nog even wachten, want de openingsdag wordt nog even uitgesteld. Zoals je al kunt raden heeft dit te maken met de coronapandemie, die ook geleid had tot vertraging van het bouwen van het park. Om alvast een idee te krijgen hoe het park eruit gaat zien, is hier een filmpje van Theme Park Stop.
  • Helaas moeten we nog even wachten op de release van Cyberpunk 2077. Er gaat nu wel een gerucht rond dat de Japanse versie van de game aangepast gaat worden. Het gaat dan met name om de personages die er in de originele versie te bloot uit zien. Daarnaast worden ook bepaalde lichaamsdelen aangepast. Een teleurstelling als het aan mij ligt..
  • Ubisoft is momenteel bezig aan een free-to-play battle royale genaamd Hyper Scape. De game wordt ontwikkeld door Ubisoft Montreal, de makers van Rainbow Six Siege en een aantal Assassin's Creed titels. Binnenkort gaan we hier meer over horen.
  • Back to Cyberpunk 2077. Daar kan niemand genoeg van krijgen toch? Artiest Xbox Pope heeft een custom design gemaakt voor een mogelijke Cyberpunk 2077 versie voor de PlayStation 5 console.
  • Ooit gehoord van Digital Devil Story? Deze trading card game is gebaseerd op de game Persona en kwam uit in 1997. Het spel heeft Europa helaas nooit bereikt, maar daar gaat wellicht verandering in komen. Een groepje fans is momenteel bezig met het maken van een digitale versie van dit spel. Als Persona-fan ben ik natuurlijk erg benieuwd hoe dat er straks uit gaat zien.
  • Ori-fans zullen helaas nog even moeten wachten totdat zij Ori and the Will of the Wisps op de Nintendo Switch kunnen spelen. Hoewel de game inmiddels al is uitgebracht voor de pc en Xbox One, wordt de Switch-versie nog even uitgesteld. In de tussentijd kun je alvast Ori and the Blind Forest spelen om een impressie te krijgen van de game. Hier heb ik zelf enorme plezier aan gehad!
  • Star Wars Episode I: Racer krijgt een fysieke release voor de Nintendo Switch en de PlayStation 4. Naast een standaard versie van de game ontvang je onder andere een retro box, een poster en een steelbook case. In de afbeelding hieronder zie je hoe dat eruit gaat zien en wat deze collector's edition nog meer bevat.

Dit was de Nachtbraker alweer. Maar wees gerust, morgen komt er weer een nieuwe nachtbraker van Wesley en volgende week ben ik er weer! Ik ga nog even een paar afleveringen kijken van One Piece en mijn bed induiken. Wat is jullie favoriete anime? Laat het weten in de reacties! Als afsluiter heb ik hier een lekker nummertje van Biggie. Byebye!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord