Nachtbrakers: 29/11 Met: Ring Fit Adventure, Sonic en E.T.

Hallo allemaal! Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer mijn beurt om de Nachtbrakers te verzorgen. December staat op het punt van beginnen, het seizoen van Sinterklaas, Kerst en griep. Ja, het griepseizoen is ook weer begonnen en honderden mensen liggen weer op de bank te hoesten en te proesten. Ik ben ook één van de slachtoffers en heb een groot deel van de van de week liggen snotteren op de bank, maar na een paar dagen uitzieken (en de nodige paracetamol) ben ik aardig opgeknapt en kan ik er weer tegenaan. Dus laten we deze Nachtbrakers beginnen!

Nachtbrakers Jolien

  • Nintendo Japan heeft zijn excuses aangeboden voor het lage aanbod van de game Ring Fit Adventure. Ik las in onze review van Ring Fit Adventure dat het vermakelijke game was, maar willen die Japanners het zo graag tegen een body-builder draak opnemen dat de game overal uitverkocht is?
  • Er gingen geruchten rond dat de populaire animatie serie The Simpsons volgend jaar stopt met productie. Nu heeft de lead producer van de serie, Al Jean die geruchten volledig neergeknald. Ze gaan voorlopig nog niet stoppen. Ik weet niet of ik opgelucht moet zijn of moet balen dat het nog steeds niet afgelopen is…
  • In mijn Nachtbrakers van 15/11 had ik het erover dat Puma een nieuwe Sonic lijn had geteased. Nou, ze zijn bevestigd en zien er… uniek uit. Ieder zijn eigen smaak, maar ik ga hiervoor niet naar de winkel rennen.
  • Een twee weken geleden werd aangekondigd dat Stardew Valley een gratis content update kreeg. Hij is uitgekomen hoor en nu zullen onder andere je exen je niet meer lastigvallen op je bruiloft met je nieuwe bruid of bruidegom. Dat scheelt in ieder geval heel veel ongemak!
  • Nog een game heeft deze week een update gehad en dat is Ring Fit Adventure. Alleen gaat het hier om een update die met name verschillende bugs en problemen oplost.
  • E.T. stal in de jaren tachtig menig kinderhart, maar na 37 jaar is hij naar de aarde teruggekeerd om Elliot te bezoeken met de feestdagen voor een kerstcommercial. Geloof je me niet kijk hier dan?!
  • Five Nights at Freddy’s is vandaag uitgekomen op de Nintendo Switch. Ik deel het met jullie, maar ik weet al 100% zeker dat ik zover mogelijk bij deze horror game uit de buurt blijf!
  • De makers van het vriendschap vernietigende spel Uno hebben aangekondigd de blauwe en rode kaarten uit het spel te verwijderen om het minder politiek geladen te maken rond de feestdagen. Ben ik de enige die niet doorhad dat Uno al die tijd een politiek spel was?
  • Een gloednieuwe Nintendo Switch bezitter besloot zijn Switch Lite even op de verwarming te laten liggen om te douchen. Aan de foto te zien was dat niet zo’n heel slim idee. Hopelijk kan hij nog snel een goede Black Friday deal vinden…

Nintendo Lite gesmolten

Dit was het alweer voor de laatste Nachtbrakers van de week. Toen ik het laatste nieuwtje schreef kwam ik erachter dat het vandaag Black-Friday was! Ik was dat eerlijk gezegd even kwijt en ga zo snel nog even een paar websites afstruinen opzoek naar een paar goede Black-Friday deals. Nu is het tijd om deze Nachtbrakers af te sluiten met muziek. Omdat het vandaag de dag van geld uitgeven is voor de feestdagen, lijkt mij een lied over geld passend voor vannacht. Aangezien ik student ben, net Comic Con achter de rug heb en ook al verschillende cadeaus voor kerst heb gekocht, is mijn bankrekening aardig geslonken in vergelijking met het begin van de maand. Zucht… af en toe wens ik net zoals Bruno Mars dat ik een biljonair was en alles kon kopen wat ik wilde. Fijn weekend allemaal en ik zie jullie volgende week weer.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?