Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Nachtbrakers: 29/07 met Animal Crossing, Fortnite en Stardew Valley

Hallo lieve vrinden van de Nachtbrakers! Vandaag geen Eilish, maar Delano. Of Delaanz, Delaan, Del, hoe je me ook wilt noemen. Vandaag heb ik de eer om jouw woensdagnacht in te luiden met kersverse nieuwtjes uit de game-industrie. Nieuwtjes die door de mazen van het net zijn geglipt, maar die ik als oplettende redacteur toch voor je op een rijtje heb gezet. Wat zou je toch zonder mij moeten, he? Hopelijk zit je er klaar voor. Zo niet, dan zorg je daar maar voor, want ik ga nu van start. Let's f&king go.

Nachtbraker Delano

  • De altijd salty-community van League of Legends heeft weer eens kritiek op ontwikkelaar Riot Games. Nee, deze keer niet omdat ze de duizendste Lux-skin hebben gereleased. Ditmaal omdat het bedrijf een partnership met Saudi-Arabië heeft.
  • Een Call of Duty: Warzone-nerd heeft The Gulag, een bekende arena afkomstig uit het Sovjet-tijdperk, nagebootst in Fortnite. Eerder werd de bekende plek ook al nagebouwd in Minecraft. Na mijn mening ook logischer om het daar te bouwen, maar goed. Je moet iets met je tijd.
  • De Fortnite-mascotte, een banaan genaamd Peely, is voorzien van een nieuwe zomerse look. Oh god, waar zijn jullie mee bezig Epic Games? Wie zit er nu te wachten op deze troep?

Fortnitepeely

  • Ori-fan? Dan is het wellicht goed om te weten dat volgende Ori-game niet door een Xbox-studio wordt uitgegeven. In plaats daarvan heeft Private Division, onderdeel van Take-Two Interactive, nu een uitgevers-overeenkomst met Moon Studios. Supprise?
  • Kijk je uit naar de Marvel's Avengers-bèta en speel je ook nog eens Fortnite? Tof, want Fortnite heeft weer een cross-over gefixt. Kijk ze weer eens flexen; Fortnite-spelers, die aan de bèta meedoen, krijgen Hulk-handen in de nog altijd onbetwiste Battle Royale-game.
  • Er is een geheime villager ontdekt in de originele Animal Crossing-game. Zijn naam: Cat 13. Of nouja, zo gaat het mysterieuze karakter nu door het leven. Sommige noemen de kat ook wel 'Catty'.
  • Het coronavirus lijkt ook aanwezig te zijn in Stardew Valley. Tenminste, als je de pc-mod van ene kingliamb installeert. Zijn mod voegt mondkapjes toe aan de kledingwinkel in Stardew Valley en voegt enkele NPC-dialogen toe over het coronavirus. Genius much?
  • Cool! Sekiro: Shadows Die Twice krijgt in oktober een gratis update, met nieuwe outfits en boss-rush mode. Vanaf 29 oktober is de update beschikbaar!
  • Er is een nieuwe agent onthuld voor de FPS-game van Riot Games: Valorant. Het nieuwe personage is vrouwelijk, ziet er schattig uit, maar is dat waarschijnlijk niet. Haar naam: Killjoy. Hieronder kun je haar reveal-trailer checken:

Yes, dat was alweer de Nachtbrakers van woensdagavond. Hopelijk heb je ervan genoten! Volgende week ben ik terug op de dinsdagnacht, dus zorg dat je dan nog wakker bent. Oké, deal? Uiteraard sluiten we ook deze editie van de Nachtbrakers traditiegetrouw af met een toffe plaat. Een romantische ook wel als je het mij vraagt, en één met gevoel. Als je de serie 13 Reasons Why hebt gezien, dan herken je dit nummer wellicht. Als je die serie nog niet hebt gezien; ga het doen, want je mist iets. Tot volgende week, m'n vrind!

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?