Nachtbrakers: 29/05 Met: De PlayStation 5 en Animal Crossing

Hallo allemaal het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor de laatste Nachtbrakers van de week. Het is ook de allerlaatste Nachtbrakers van de maand mei, want de maand is alweer bijna afgelopen en maandag is Celine aan de beurt voor de eerste Nachtbrakers voor de maand juni. Er is weer genoeg gebeurd deze maand, zoals de Inside Xbox-presentatie en heeft Minecraft in de maand mei de mijlpaal gehaald van 200 miljoen verkochte games. De maand juni lijkt zelf al veel goeds te beloven, omdat Sony eindelijk wat meer over de games op PlayStation 5 gaat laten horen op donderdag. In ieder geval genoeg gepraat, laten we beginnen.

Nachtbrakers Jolien

  • Laten we beginnen met Minecraft Dungeons, die Minecraft-rpg die eerder deze week uitkwam. Mojang heeft nu bekendgemaakt dat de eerste dlc in juli al uitkomt. Nice!
  • Sony gaat zoals eerder aangegeven aankomende donderdag meer informatie over de PlayStation 5-games onthullen. Nu heeft de Japanse game-magnaat aangekondigd dat de games voor de PS5 niet gespeeld kunnen worden op de PlayStation 4. Dat is wel een klein beetje balen…
  • Elke Metroid-fan zit met smacht te wachten op nieuws over Metroid 4 of Metroid Trilogy. Nu heeft Nintendo op Twitter een stukje uit de trailer gedeeld van Paper Mario: The Origami King waar Paper Mario rondrent met een Metroid-helm. Hmmm, interesting.
  • Met het oog op de release eerste Pokémon Sword and Shield-dlc, Isle of Armor, geeft GameFreak een aantal Mystery Gifts weg. Nu is Galarian Ponyta aan de beurt dus mocht je die nog niet hebben, grijp nu je kans!
  • Nog een PS5-nieuwtje, ja nog een, want Sony lijkt eindelijk geen blad meer voor de mond te nemen. De prijs voor de console zal het waard zijn geven zij aan. Ah, eigenlijk zijn wij dan nog niets wijzer …
  • Met Japan in quarantaine heeft The Pokémon Company een website uitgebracht waar kinderen verschillende activiteiten kunnen doen. Aw, dat is zo schattig…

Pokmon8

  • Er is een nieuwe releasedatum bekend voor de maand juni! Het gaat om de game Summer in Mara, die nu 16 juni gaat uitkomen op de Nintendo Switch.
  • Mocht je een villager zat zijn op je eiland in Animal Crossing: New Horizons en niet weet hoe je hem of haar zo snel mogelijk weg kan krijgen, geen zorgen. Een dataminer met de naam Ninji heeft helemaal uitgezocht hoe je een bepaalde sinaasappel-kat zo snel mogelijk van je eiland af kan krijgen.
  • Gisteren had Claudia het al over dat Harvest Moon: One World ook op de PlayStation 4 gaat uitkomen. Nu heeft Natsume de cover van de game onthuld. Geef mij Story of Seasons: Friends of Mineral Town maar...

Dit was het alweer voor de laatste Nachtbrakers van deze maand! Nu is het tijd om deze Nachtbrakers met muziek af te sluiten. Deze week heb ik gekozen voor het nummer Wake Me Up van Avicii. Hoewel dit lied al een aantal jaren oud is blijft het een geweldig nummer dat ik vaak terug luister. In ieder geval wil ik iedereen een fijn lang weekend wensen en ik zie jullie volgende week weer!

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?