Nachtbrakers: 28/5 met Trackmania en Outriders

En zo zijn we toch alweer bijna aan het einde van de maand mei aangekomen. De zomer kruipt langzaam dichterbij en we mogen zo langzamerhand toch weer een beetje leuke dingen gaan doen met z'n allen. Om heel eerlijk te zijn, ben ik het ook wel een beetje zat om de hele dag maar achter m'n pc te zitten als het buiten lekker weer is. Een terrasje op z'n tijd moet ook gewoon kunnen, toch? Vannacht heb ik echter wel achter mijn pc'tje doorgebracht om speciaal voor jouw een kersverse Nachtbraker te tikken. Lees je mee?

Nachtbrakers Claudia

  • Ik heb Trackmania echt altijd een ontzettende kutgame gevonden en ik snap dan ook niet waarom hier een remake van nodig is. Ubisoft heeft nu onthuld dat er straks drie verschillende race-ervaringen zijn, waarvan twee natuurlijk vastzitten aan een betaald jaarabonnement. Uiteraard betekent dit dat er simpele features achter een paywall zitten en mag je dus straks dertig eurie's lappen om een skin op je auto te kunnen plakken. What a time to be alive...
  • De Xbox Series X gaat straks duizenden games ondersteunen via backwards compatibility. Hierbij kan de console de framerate van een hoop games ook nog eens opschalen tot 120fps. Kijk, dat is nou een nette feature!
  • Josh Gad, de stemacteur van Olaf en Frozen en, nog belangrijker, de stem achter Louis uit Ice Age, heeft de cast van The Lord of the Rings bij elkaar geraapt voor zijn webshow. De webshow met de LotR cast is dit weekend te bekijken en hoewel ik normaal nooit naar iets kijk dat met reality te maken heeft, vind ik dit toch echt zeker de moeite waard om te checken!
  • Half Life: Alyx heeft zojuist een zieke update gekregen. Er is een liquid shader toegevoegd waardoor je dus nu echt vloeistof rond ziet swoeshen wanneer je een fles schudt in de game. Wauw, de technologie van tegenwoordig!
  • Natsume heeft onlangs bekendgemaakt dat Harvest Moon: One World niet alleen naar de Switch komt, maar ook naar de PlayStation 4. Dit boeit natuurlijk niemand, want het gaat hier om Harvest Moon en niet om Story of Seasons, wat eerst Harvest Moon was, maar nu niet meer Harvest Moon is, maar nog steeds meer Harvest Moon is dan Harvest Moon, snap je?
  • Door al die heisa rondom de ontwikkeling van System Shock 3 zou je bijna vergeten dat er ook nog een remake van de originele System Shock aankomt. Nightdive Studios heeft nu een speelbare demo van deze remake online gegooid. Nou, veel plezier ermee he!
  • De digitale bibliotheek van Nvidia's GeForce Now kromp in de afgelopen maanden flink omdat uitgevers en ontwikkelaars Nvidia simpelweg geen toestemming hadden verleend om hun games aan te bieden. Nvidie heeft nu een nieuwe opt-in policy waarbij ontwikkelaars en uitgevers nu zelf moeten aangeven of ze hun games via de streamingdienst willen aanbieden. Was het niet logisch geweest om dat vanaf het begin al te doen, dan?
  • Check hieronder wat zieke gameplaybeelden van Outriders! Als je hier niet een next-gen console voor wil aanschaffen, dan weet ik het ook niet meer.

Zo, dat was 'm dan weer voor deze donderdagnacht. Normaal zou ik Death Metal Donderdag afsluiten met, nou ja, Death Metal. Vandaag doen we het alleen even een pietsie anders. Ik vind namelijk dat iedereen mijn favoriete Animal Crossing Villager Tangy moet horen zingen. Ik bedoel, kijk dan, ze is een sinaasappel met een paraplu in de vorm van een aardbei. Als je dit niet cute vindt, dan ben je echt harteloos.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?