Nachtbrakers: 28/07 met Valorant en Halo Infinite

Geplaatst:
Aangepast: 29 juli 2020 02:30

Howdy vriendjes en vriendinnetjes. Jeetje, dat is een tijd geleden zeg. Het is een poosje terug dat ik jullie heb voorzien van de Nachtbraker-nieuwtjes, maar het is een eer om het weer eens te mogen doen. Jullie rots in de branding op de dinsdag is even weggespoeld vandaag, dus jullie moeten het met mij doen. Ook deze avond heb ik natuurlijk weer voldoende nieuwtjes bij elkaar gesprokkeld om je lekker tot rust te laten komen. Dus als jij er klaar voor bent, dan ben ik het ook! Let's go!

onbekend

  • Ben jij er al uit of je voor de Xbox Series X of PlayStation 5 gaat? Gabe Newell van Valve wel. Hij heeft officieel uit de doeken gedaan dat hij voor team groen gaat en wist dit ook ontzettend goed te onderbouwen. Hij zei daarbij namelijk: "omdat die beter is". Nou, als dat je keuzestress niet vermindert weet ik het ook niet meer.
  • Er komt een nieuwe agent naar Valorant en dat is niemand minder dan Killjoy. Dataminers hadden dit al zien aankomen, maar nu zijn er ook daadwerkelijk beelden gelekt waarop we de abilities van deze vrolijke moordenaar kunnen zien. Kijk zelf maar.
  • Het blijft voor mij een wirwar van emoties omtrent Fable. Het ene moment spring ik een gat in de lucht, het andere moment kan ik wel janken. Sinds de aankondiging is er ontzettend veel onduidelijk. Wordt het een MMO? Wordt het meer van hetzelfde? Op die laatste vraag is het antwoord nee, want Matt Booty (haha, booty) zegt dat Playground Games een unieke draai aan de serie gaat geven.
  • Phantasy Star Online 2 komt naar Steam! Hij was al beschikbaar voor pc, maar nu zijn de Steam-gebruikers ook weer blij. Athans degenen die van Phantasy Star Online 2 houden. Bij nader inzien zijn dat er waarschijnlijk niet veel.
  • Het is soms fascinerend wat voor ideeën de uiteindelijke game niet hebben gehaald. Zo heeft Arthurtilly in de code gevonden dat er ooit een vijand voor Super Mario 64 bedacht is onder de noemer Motos en hij heeft deze zelfs weten te herstellen. In zijn tweet is te zien wat we hebben gemist. Of juist niet.
  • Ken je die mop van de ambitieuze Dragon Age-achtige RPG gemaakt door een voormalig BioWare medewerker onder de codenaam Avalon? Hij kwam niet. Zonder enige uitleg over de stand van zaken is Mike Laidlaw vertrokken bij Ubisoft Quebec. Zeggen we niet eens even gedag?
  • Morgen (of vandaag, net hoe je het bekijkt) komt er weer een nieuwe War Table livestream van Marvel's Avengers. Ik weet nu al dat ze hier op de redactie niet te houden zijn voor de nieuwe beelden.
  • Je hoort de laatste tijd niet veel meer van Dreams, maar er zijn nog steeds creatievelingen die er erg goed op gaan. Zo heeft iemand Halo gemaakt in Dreams en zeg nou zelf, dat ziet er al snel beter uit dan Halo Infinite, toch Bram?

Zo luitjes, dat was hem dan weer. Het was mij zowaar een waar genoegen om last minute voor jullie de Nachtbraker te verzorgen. Om jullie niet met een leeg gevoel naar bed te laten gaan sluit ik natuurlijk af met een zorgvuldig uitgekozen muzieknummertje. Namelijk die van Bilal Wahib met Tigers... Schrok je? Nee, dat doe ik je niet aan op dit uur. Het wordt een ander klassiekertje, alsof de DuvelDuvel ermee speelt. Truste lezertjes!

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord