Nachtbrakers: 28/01 met Rockstar, Pokémon en The Witcher

Het is dinsdag. Dus weer tijd voor de Nachtbrakers. Laten we weer op zoek gaan naar leuke en interessante nieuwtjes. Het is al laat en ik heb geen tijd om hier uit te weiden over van allerlei dus laten we snel beginnen.

Nachtbrakers Philip

  • GTA Online en Red Dead Online hebben vorige maand records gebroken qua gemiddeld aantal spelers die dagelijks, wekelijks en maandelijks één van deze games speelde. Rockstar viert dit door bonussen aan te bieden. GTA Online krijgt meer open-wheel race series met nieuwe voertuigen en een paar grote updates. Red Dead Online blijft ook groeien met meer Frontier Pursuits die meer rollen hebben, nieuwe missies en belangrijke updates.
  • Medewerkers bij kantoorartikelengigant Viking maken Baby Yoda van 1.317 Post-its. Twaalf personen hebben hier gezamenlijk twintig uur aan gewerkt. Het project begon op de tekentafel en er werd besloten om een stop motion portret te maken.
  • Zombie Army 4: Dead War krijgt post-release content en dus ook een season pass. Deze bestaat uit een nieuwe mini-campaign, Hell Cult, met nieuwe missies voor één tot vier spelers. Ook zijn er extra character packs, weapon bundles, weapon skins en nieuwe maps voor de Horde modus. Bekijk de trailer hier.
  • Nintendo, Game Freak en The Pokémon Company vragen allen trademark aan voor World Down. Gisteren werd bekendgemaakt dat deze drie bedrijven een trademark hebben aangevraagd, maar het is alleen nog niet bekend waar de naam gebruikt gaat worden. Laten we hopen op iets gerelateerd aan Pokémon zoals een Pokémon kaartspel of de uitbreiding voor Pokémon Sword and Shield.
  • Nog meer Pokémon nieuws. Pokémon Bank is een maand gratis en het is mogelijk om alle verzamelde Pokémon naar Home te sturen. In deze cloud kun je zesduizend Pokémon kwijt uit Sword and Shield, Let’s Go, Pikachu!, Let’s Go Evee! en later zelfs uit Pokémon Go. Pokémon Home wordt ergens in februari beschikbaar.
  • En we gaan nog even door, want Pokemon GO’s player vs player is vanaf vandaag beschikbaar. Fans van de game kunnen vanaf vandaag het tegen elkaar opnemen in de GO Battle League. Door in deze League mee te spelen, kun je in-game rewards (Rare Candies en exclusieve Pokémon encounters) verdienen gebaseerd op je rank en de hoeveelheid keren dat je gewonnen hebt.

Pokemon Lets Go catching

  • Volgende week komt Panty Party Online Modus naar de Nintendo Switch. Cosen, de maker van deze 3D fighting game, voegt deze modus toe met een gratis update op 6 februari. Zo kun je met vier spelers het tegen elkaar opnemen in ranked battles, 2 vs 2 player matches en individuele matches. Je kunt deze game vinden in Nintendo’s eShop.
  • Een spin-off van de Witcher, Thronebreaker: The Witcher Tales, komt vandaag uit op de Nintendo Switch. De game gebruikt het kaartspel Gwent als basis in de nieuwe single-player RPG. Zo gebruik je de kaarten niet alleen voor de gevechten, maar ook voor andere activiteiten.
  • De remaster van Half-Life, Black Mesa, komt binnenkort uit de beta-fase. Ontwikkelaar Crowbar Collective heeft aangekondigd dat ze de game uit Early Access gaan halen. Helaas is er nog geen officiële releasedatum voor Black Mesa bekendgemaakt. Gelukkig geeft de trailer een idee van de vernieuwde wereld van Xen.

Aan al het goede moet (helaas) een einde komen en dus ook weer aan deze Nachtbraker. Iets later dan normaal, maar mijn duffe kop wilde niet sneller. Nu het nieuws mij weer heeft wakker geschud, is het tijd voor muziek. We zetten de Dolle Doors Dinsdag nog even voort en gaan voor een lange song. Dus ga er maar even voor zitten en tot volgende week.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?