Nachtbrakers: 27/09 met Half-Life 2, Uncharted en FIFA 20

Geplaatst:

Het is weer vrijdag! Het gaat nooit vervelen om dat te roepen. De werk- of studieweek is weer voorbij en de vrijdagavond is dan ook het perfecte moment om te relaxen. Het weekend geeft mij in ieder geval weer de mogelijkheid om zonder schuldgevoelens lekker lang te gamen. Totdat het opeens weer maandag is en er toch weer te weinig uren in het weekend blijken te zitten. Al kan dat ook aan de hoeveelheid games liggen... Maar genoeg gepraat! Het is tijd voor de afsluitende Nachtbraker en omdat Jolien vandaag niet beschikbaar is, heb ik wat leuke nieuwtjes voor jullie bij elkaar gezocht!

  • Het wereldkampioenschap van League of Legends begint binnenkort en het is direct spannend. Het Koreaanse team Griffin heeft namelijk per direct de coach ontslagen. Tja, goede timing...
  • Half-Life 2 heeft een nieuwe update gekregen. Het is al vijf jaar geleden sinds het probleem is ontstaan, maar de NPC's kunnen eindelijk weer met hun ogen knipperen. Hopelijk vergeten ze die vijf jaar van ellende snel, arme NPC's.
  • Er is maar één game die mij altijd weer schuldig laat voelen als blijkt dat mijn leiderschapskwaliteiten toch niet zo goed zijn als dat ik dacht. Omdat Frostpunk binnenkort op de consoles verschijnt, krijgen spelers een kijkje in het verhaal met de nieuwe trailer.
  • eSports-talenten in Nederland opgelet! Logitech G en ECV esports gaan samenwerken en zijn op zoek naar aanstormende talenten om het Nederlandse niveau wat op te halen. Helaas ben ik al aan de oude kant.
  • Ondanks alle ellende die Mario Kart Tour over zich heen kreeg deze week, is de smartphone game toch al twintig miljoen keer gedownload. Dit betekent dat zelfs Pokemon Go en Dr. Mario World al overtroffen zijn. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er nog niet eens naar gekeken heb.
  • De PS4-versie van Black Desert Online heeft de Awakening update gekregen wat ook direct twee nieuwe personages toevoegt. De trailer geeft mij in ieder geval weer de zin om de pc-versie op te pakken. Grindfest here we come!
  • Als je stiekem nog Runescape speelt en toevallig volgende week naar London vertrekt, heb ik goed nieuws. Jagex heeft de speciale merchandise van Runefest bekendgemaakt wat alleen op locatie te koop is.
  • Herinner je nog de Uncharted film waar PlayStation Productions mee bezig was? Nou soepel verloopt het niet omdat de nieuwe regisseurs telkens weggaan. Laten we hopen dat de nieuwe regisseur Travis Knight wel blijft.
  • Gisteren verscheen FIFA 20 wereldwijd in de schappen en direct is het een veel besproken game. Helaas niet bepaald positief omdat de Career mode ontzettend veel bugs bevat. Op Twitter wordt er massaal gevraagd om dit alsjeblieft op te lossen. Of dat ook nog gaat gebeuren is nog maar de vraag. Het is immers niet de cash cow van EA.

Zo, dat was de Nachtbraker alweer. Het is tijd om het bed op te zoeken en lekker uit te slapen. Omdat het vrijdagavond is en sommige al lang in de kroeg zitten, heb ik een nummertje uitgekozen waar je over kan filosoferen als je geen gespreksstof meer hebt. Al kan ik niet bedenken waarom je dat zou willen op een vrije avond. Niet getreurd, het nummer is ook fantastisch om lekker bij weg te dromen, dat is in ieder geval wat ik ga doen. Volgende week staat Jolien weer voor je klaar, maar we zullen elkaar vast nog een keer tegen komen.

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord