Nachtbrakers: 27/05 met MK 11 Aftermath en Project xCloud

Oh, hallo daar. Het is weer aan mij de beurt om je te entertainen vannacht. Ik heb mezelf ook flink geëntertaind moet ik zeggen. Nee, niet meteen zo raar denken. Er zijn gewoon wat vette games uitgekomen! Minecraft Dungeons is lachen, Maneater is ook 100% klaar en ik heb mezelf even verwend met wat quality time feat. Mortal Kombat 11: Aftermath en mijn kleine broertje. Morgen lees je hoe fucking vet die DLC wel niet was, maar nu is het tijd voor nieuws! Nutteloos nieuws dat niet zijn eigen bericht waard is! Are you ready? Let's get started.

Nachtbrakers Bram

  • Je zou je Mafia-game maar eens een Definitive Edition aannaaien en dan niet gebruik maken van de krachtigste console van dit moment. Mafia III is op moment niet te spelen met alle voordelen die komen kijken wanneer een game via de Xbox One X te spelen is. Geen 4K is hier een voorbeeld van, maar 2K is bezig met een patch.
  • Ja, dit nieuwtje heb ik even bewerkt om 00:17, omdat Claudia echt zo veel beter is in dit dan ik. Maar goed, wist je dat de nieuwste update voor Elite Dangerous er aan komt? Lekker met je schipje vliegen, altijd lachen.
  • Dankzij de nieuwe uitbreiding van Mortal Kombat 11 (die je dus morgen uitgebreid kan bekijken via onze review), zijn er weer Friendships in de game! En die van Jax is best wel cool. Zo cool dat ze er een 11 uur lange versie van op YouTube gesodemieterd hebben. Thanks Netherrealm, very cool.
  • Oh boy. Vijf nieuwe games voor de preview van xCloud zijn toegevoegd. Wil je ze weten? Mortal Kombat X, Batman: Arkham Knight, LEGO Batman 3: Beyond Gotham, Pillars of Eternity en Ori and the Will of the Wisps. Er praten godverdomme nog steeds veel te weinig mensen over de nieuwste Ori, terwijl die gewoon 5 sterren waard is hoor!
  • Xenoblade Chronicles Definitive Edition. Ik had het er laatst nog met Patrick over, maar die hele trend van "Definitive Editions" moet echt een keer kapotgaan. Dezelfde game, maar dan net iets anders. Ugh. Anyway, deze game scoort even een 8,9 gemiddeld sinds release. Ik zal het wel weer mis hebben.
  • Sea of Thieves is weer terug met een nieuwe content update. Ze blijven er veel werk insteken, die gasten van Rare. Ik heb er respect voor, maar nu wil ik echt wat Everwild gameplay zien. Kom op!
  • Ugh, negen van die kutberichten is echt veel te lang. Oh, ehm, even kijken. Wist je dat de nieuwe releasedatum van de Fast and The Furious game verschoven is naar 7 augustus. Niemand wist dit, want niemand wil die game spelen.
  • Minecraft Dungeons heeft nu al DLC in de startblokken staan, terwijl de game pas net uit is? The fuck Mojang/Microsoft, doe eens even niet. Maar goed, volgens een dataminer (HAHA SNAP JE HEM MINER) komen er nieuwe sneeuwlevels en junglelevels. I'll admit, de game ziet er grafisch mooi uit, dus ik wil ze graag zien.
  • Destroy All Humans is een game waar ik stiekem heel veel interesse in heb. Maar in een moment van zwakte en compassie zei ik tegen Rudy dat hij de review mocht doen. Kutzooi. Er komt wel een gratis demo voor GOG! Maar mijn pc trekt dat niet. Dubbel kutzooi. Check hier alle demo's die beschikbaar zijn.

Mijn kop knalt uit elkaar, dus ik ga nog even iets voor mezelf doen als je het niet heel erg vindt. Ik verheug mij op morgen, wanneer de eyecatcher weer een artikeltje van mij tegen je netvlies aanslingert, zodat jij weer bij jezelf mag denken; Wow, die jongen maakt nog steeds heel veel spelfouten. Wow, die jongen weet echt waar die het over heeft. Ah, ik voel mijn ego al langzamerhand gevoed worden, bedankt daarvoor! Even serieus nu. We maken mooie stappen als site en jullie views worden zeker gewaardeerd. Dus oprecht bedankt en ik zie jullie snel weer. Mocht dat nou nieuws zijn, of een artikel, het komt allemaal goed. En nu sluit ik af hoe ik begonnen ben, geniet ervan.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?