Nachtbrakers: 27/03 Met Animal Crossing, Doom Eternal en My Friend Pedro

Hallo allemaal het is alweer vrijdag en dat betekent dat de week weer ten einde is. De wereld is nog steeds in de ban van het coronavirus en al twee weken lang zit bijna heel Nederland thuis. Het is en blijft een rare situatie en we kunnen alleen hopen dat het virus zo snel mogelijk uitgebannen kan worden. De game-industrie heeft zeker ook te maken met het virus. Zo heeft Nintendo, die eindelijk meer informatie naar buiten bracht met de Nintendo Direct Mini, aan het begin van de presentatie aangekondigd dat releasedata van de games later kunnen uitvallen door de pandemie… Afijn, het is de bedoeling dat de Nachtbrakers een vrolijk item is, dus ik heb geprobeerd de leukste gamenieuwtjes van vandaag bij elkaar te zoeken.

Nachtbrakers Jolien

  • Oké laten we beginnen met één coronanieuwtje. Ik beloof dat dit het enige is vannacht. CD Projekt Red, de ontwikkelaar van onder andere The Witcher en Cyberpunk 2077, heeft 1 miljoen zlotky (900 duizend euro) gedoneerd aan een Poolse organisatie die de verspreiding van het coronavirus in Polen probeert te bestrijden.
  • Vorige week werd bekend dat de remake van mijn favoriete game, Story of Seasons: Friends of Mineral Town, 10 juli uitkomt in Europa. Nu is de releasewindow voor de Verenigde Staten aangekondigd, zomer 2020. Hè, hè, wij krijgen hem lekker eerder!
  • Deze student is pissig dat haar diploma uitreiking plaats gaat vinden in Roblox. Ik snap haar volledig...
  • Er gingen al een tijdje geruchten rond dat My Friend Pedro uit zou komen op de PlayStation 4. Nou, dat is nu officieel bevestigd, want de game komt 2 april op de console van Sony uit!
  • Twijfel je nog of je Predator Hunting: Ground wil gaan kopen 24 april? Dan moet je nu je kans grijpen om dit weekend de gratis bèta van de game uit te proberen op de PS4 of pc!
  • Precies een week geleden kwamen twee totaal verschillende games uit: Doom Eternal en Animal Crossing: New Horizons. Nu heeft deze animatieartiest een cartoon gemaakt met een cross-over waar Isabelle een paar demonen in elkaar ramt… Awsome!
  • Helaas kom ik ook met verdrietig nieuws vannacht. Met de nieuwe Animal Crossing: New Horizons-update is de duplicatie glitch gerepareerd. Rip glitch, een paar valsspelers gaan je zeker missen…
  • Het is alweer een tijdje geleden dat ik het over Fortnite heb gehad. Het blijkt dat je nu aan nieuwe Deadpool challenges kan beginnen? The more you know.
  • Oké nog één coronadingetje en dan stop ik echt. Ontwikkelaar Rare geeft met hun populaire personage Banjo Kazooie een belangrijke boodschap. BLIJF THUIS!

Dit was het alweer voor de Nachtbrakers deze week. Geen zorgen, maandag is Patrick er weer om jullie de leukste nieuwtjes te geven. Nu is het tijd om het weekend te starten met muziek. Deze week heb ik gekozen voor: World Gone Mad van Bastille. Ik denk dat ik de keuze van het nummer niet hoef uit te leggen… Fijn weekend allemaal en tot volgende week!

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?