Nachtbrakers: 27/02 met Bungie, Jurassic World: Dominion en China

Ten eerste wil ik mijn dierbare collega van gisteren bedanken voor haar sublieme hulp gisteren. Ten tweede wil ik even het fabeltje de wereld uit helpen dat ik een kater had. Had ik wel een kloppend hoofd van alle chaos, onzin en koud kloteweer? Ja, dat dan weer wel. Zoals je vandaag misschien wel gezien hebt, zijn we ontzettend hard bezig geweest met allerlei leuke berichtjes op de site te plaatsen. Veel nieuwe gameplay en veel nieuwe aankondigingen. Altijd leuk toch? Ga nu maar eens even goed zitten voor wat luchtige onzin nieuwtjes met de nieuwste Nachtbraker. Let's get started.

Nachtbrakers Bram

  • Het coronavirus is uiteraard veel in het nieuws geweest. China heeft als maatregelen Plague Inc. van de app store verwijderd. Waarom weet niemand, maar die game vonden ze een beetje ongepast of zo iets. Ik vond het wel ironisch.
  • Microsoft en Epic Games zijn beide afwezig op GDC 2020. Kijk, nu begint die virus mij wel een beetje te storen. Straks heb ik niks leuks meer om over te tikken.
  • Maar hier is dan wat leuk nieuws! Martin O'Donnell is een held, een legende. Hij heeft een video gedeeld van zijn tijd met Bungie circa 1996. Best wel interessant als je het mij vraagt.
  • Tijdens de Gearbox PAX East stream werd er bekendgemaakt dat Homeworld naar de mobiele apparaten komt. Tof.
  • Weet je wat ze ook tijdens die stream lieten zien? Een heleboel Borderlands 3 merchandise. Ga uiteraard maar naar hun site toe als je geld wilt weggooien. Of stuur het naar mij toe, ook gezellig.
  • Ze zijn begonnen met het filmen van de nieuwe Jurassic World! Daarbij lieten ze ook de titel aan ons weten. De nieuwste prehistorische film gaat Jurassic World Dominion heten.
  • Een aantal van Activion's games worden vanaf vandaag niet langer onderhouden. Absolute pareltjes zoals DJ Hero, Transformers: Dark of the Moon, Guitar Hero: Metallica en eh. Ja, who cares.
  • De releasedatum van The Wonderful 101 remaster komt er snel aan! Op 22 mei is de game al beschikbaar in Europa voor de pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Dat hebben ze snel gedaan met die kickstarter.
  • Ark: Survival Evolved was een simpele game eerst. Nu niet meer. Het is echt een teringbende geworden. Kijk maar naar de nieuwste uitbreiding met vliegende walvissen.

Nou, dat was het voor vandaag. Eerlijk is eerlijk, we hebben de site wel flink vol gestampt vandaag hé. Nu ik net klaar ben, krijg ik te horen dat dat kutvirus Nederland binnengedrongen is. Geweldig. Maar beste mensen, maak je niet druk. Ik voorspel dat het allemaal wel meegaat vallen. Zo niet? Dan mag je dat volgende week tegen mij zeggen. Mits er nog iemand in leven is dan uiteraard. Goodnight en tot volgende week.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?