Nachtbrakers: 27/01 met Persona, Atari en System Shock

De maandag zit er weer op mensen! Dat kan maar een ding betekenen en dat is dat het tijd is voor een nieuwe Nachtbraker. Ik moet zeggen dat ik niet echt een lekkere dag heb gehad. Ik ben best een fan van veel verschillende sporten en de plotselinge dood van Kobe Bryant en zijn dertien jarige dochtertje is best rauw op mijn dak gevallen. Naast een basketballegende was het ook gewoon een inspirerend persoon. De wereld draait gewoon door, dus laten we snel beginnen met de Nachtbraker van vandaag. Lets's-a go!

Nachtbrakers Patrick

  • Nintendo stopt per maart met het repareren van de Wii console in Japan. Dus als je hem nog moet laten repareren moet je snel zijn.
  • Blizzard heeft ooit een prototype gemaakt voor een VR Hearthstone game. Klink niet heel interessant toch? Maar als je net als ik niet tegen je verlies kan is dat het wel, want je kon het bord namelijk omver gooien als je verloor. Waarom is dit er nog niet?
  • Als je al wat ouder bent dan ga je hier vast blij van worden. Nightdive Studios heeft beelden van de Pre-Alpha demo van System Shock vrijgegeven. Geniet ervan.
  • Er is een demo aangekondigd voor Persona 5 Scramble. Op 6 ferbuari komt 'ie. Je kan er net als ik vast niet op wachten.
  • Haal je fakkels er maar bij, want er is nieuws over Torchlight. De naam Torchlight Frontier is niet meer en in plaats daarvan wordt de aankomende game gewoon Torchlight III, lekker simpel toch?
  • Waarschijnlijk zat je hier niet heel erg op te wachten, anders duurde het vast heel lang. Eindelijk komt de remake van Patapon 2 uit. Twee jaar later dan de bedoeling was, maar vanaf 30 januari is 'ie er dan eindelijk.
  • Atari ontwikkeld niet alleen maar games, want het is van plan in samenwerking met GSD Group en True North Studio een aantal hotels in Amerika uit de grond te stampen. Aparte keuze.
  • Er is een nieuwe trailer vrijgegeven voor Persona 5 Royal waarin we kennis maken met de Phantom Thieves. Check maar.

Ja lieve lezer, dat was 'm weer voor vandaag. Het zit er weer op. Klaar. Finito. Done. Maar niet voor lang, want morgennacht is er weer een nieuwe Nachtbraker. Voor ik jullie weer verlaat laat ik jullie even achter met de Hip Hop maandag vibes. Ik zat er sterk aan te denken om iets van Eminem's nieuwe album te doen, maar die bewaar ik wel voor volgende week. Ik had zin in old skool, dus heb ik een gouwe ouwe voor jullie opgezocht. Sit back and relax en wens dat je net even wat langer had geweest, net als onze vriend Skee-Lo.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?