Nachtbrakers: 26/08 met Blair Witch, Final Fantasy VIII Remastered en Cyberpunk 2077

Hatseflats! Huh? Plots is daar een compleet nieuwe rubriek op je favoriete website. Goed gezien en welkom bij de eerste editie van Nachtbrakers. De hele dag worden we bestookt met al het hete nieuws uit de game-industrie, maar een mens heeft ook weleens behoefte aan luchtige dingen. Ken je dat? Dat je na een dag hard werken even lekker op de bank ploft. Glaasje cola erbij, chipje wellicht. En dan flikker je in slaap. Als je dan eenmaal wakker wordt is het gewoon zalig om even langs wat non-nieuws te scrollen. Om middernacht zetten wij die iedere doordeweekse dag voor je op een rijtje en vandaag neem ik de aftrap. Vandaag komen onder meer Blair Witch, Final Fantasy VIII Remastered en Cyberpunk 2077 voorbij. Dus zoals onze iets te dikke, besnorde vriend zou zeggen: Let's-a Go!

Nachtbrakers Patrick

 • Ken jij die mop van Conan Chop Chop? Nee? Hij werd uitgesteld. Tot 2020 welteverstaan.
 • Als er iets afschuwelijk is, dan is het PewDiePie. Maar je moet die flapdrol nageven dat hij wel iets goed doet. Hij heeft de magische grens van 100 miljoen abonnees bereikt op YouTube. Het Indiase T-Series ging hem al voor. Dat dan weer wel. Lekker voor hem!
 • Zin om een potje te rammen? River City Melee Mach!! komt richting pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch op 10 oktober. Het ziet er fan-tas-tisch uit. Kijk maar:
 • Naar verluidt duurt het een uurtje of zes om Blair Witch uit te spelen, zo werd vandaag bekend. Klinkt weinig, maar lijkt me meer dan zat tijd om je broek met alle zeven kleuren vol te schijten.
 • Er komt een remastered versie van MediEvil. Dat wisten we al. Maar volgens PlayStation speelt het als Dark Souls. Top. Daar zat ik nou net niet op te wachten.
 • Kleren maken de man en een paar nieuwe patta's zijn natuurlijk nooit weg. Op gamescom werden er wat schoenen geshowd. Ik ken sowieso iemand op deze redactie die ze wel zou willen hebben. Ja Rudy, ik kijk naar jou nu. Staat vast goed bij je kekke Cyberpunk 2077 jackie.

Cyberpunk 2077 schoenenFoto: Instafabianmario©

 • Adobe Flash is ten dode opgeschreven, maar nu zijn er een stelletje activisten die het toch weer nieuw leven in willen blazen. Een soort Frankenstein-idee, maar dan zonder de bliksem. Kansloos als je het mij vraagt, maar ze zijn dus bezig met het bouwen van een Flash-emulator. Ze zijn nog op zoek naar mensen die elastiekjes, plakband en luciferhoutjes willen doneren.
 • Ah wat jammer nou. De remastered van Final Fantasy VIII komt alleen digitaal uit. Gelukkig zit iedereen op deze game te wachten en niet op de remake van Final Fantasy VII.
 • Aloy komt even een kijkje nemen in Monster Hunter World: Iceborn. Deze ijskoude tante voelt zich er vast thuis. Alleen exclusief voor de PlayStation-versie. Jammerdebammer voor de rest.
 • Dan hebben ze bij Microsoft eindelijk een exclusieve titel, komt 'ie een jaar later toch nog naar de Switch en PS4. De makers van Ashen willen blijkbaar ook nog iets verdienen aan hun game. Stelletje kapitalisten!
 • Als ik later groot ben wil ik esporter worden. Konami heeft een prijzenpot van twee miljoen dollar aangekondigd voor eFootball PES 2020. Godnondeju! Ik begin spontaan te kwijlen bij het horen van dat bedrag. Waar is mijn controller?
 • Obeikodoro is een game. En die komt uit. Voor de Switch. Op 29 augustus.

Ja, lekker hoor! Dat was de eerste Nachtbrakers. Hatsikidee. Zo op je monitor of smartphone. Heb je ook zo genoten? Anders ik wel! Je mag natuurlijk altijd je ongezouten mening in de commentbox achterlaten. Ik strompel dadelijk richting mijn bedje in de hoop dat ik nog wat slaap kan vatten in deze ontiegelijke bloedhitte. Zo niet, lees ik gewoon nog een keer de Nachtbrakers door. Altijd leuk. Voor nu zeg ik tabee! Morgen is er weer een nieuwe Nachtbrakers, maar voor het zover is rammen we er ter afsluiting nog even een muziekje in. Omdat het de eerste is, is 'ie zoetsappig. Fantastig toch? Weltruste!

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?