Nachtbrakers: 26/05 met Jacksepticeye, Mortal Kombat en Fortnite

Hallo beste lezertjes. Dit is voor eventjes mijn laatste Nachtbrakers. Want ik ga namelijk een weekje op vakantie! Dus jullie hoeven me maar een weekje te missen. Maar om jullie verzadigd genoeg achter te laten, ga ik extra hard mijn best doen om jullie van leuke, nieuwe weetjes te voorzien, zodat jullie dat ene weekje net zo makkelijk als mij kunnen overbruggen. En misschien zelfs nog wel makkelijker! Let's go!

Nachtbrakers Wesley

  • Ziet jouw laptopscherm of welk scherm dan ook er ook zo saai en duf uit? Dan is er goed nieuws? Aangezien er weer veel te doen is rond Xenoblade Chronicles, brengt Nintendo weer veel nieuwe wallpapers van deze game op de markt. Snel! Fleur je scherm op met een leuk plaatje uit deze game!
  • De meeste videogames worden vrijwel niet uitgespeeld. Dat geldt niet alleen voor RPG's als The Witcher III: Wild Hunt, maar ook voor shooters als de Call of Duty franchise. Normaliter zitten games tussen twintig en veertig procent 'completion'. Final Fantasy VII Remake zit daar nu al boven! Met een percentage van 48 procent. Dat is niet niks natuurlijk. Maar ja, het is dan ook zo'n fantastisch goede game, die pluis je natuurlijk van onder tot boven uit.
  • Serieus of bullshit? Jacksepticeye heeft al een paar dagen geleden gepost op verschillende Social Media dat hij een koffiebedrijf op gaat zetten. Maar ja, hij zegt wel vaker van alles. Maar hij heeft vandaag weer een semi-serieus ogende foto op Instagram gepost. Zou hij het nu dan toch flikken...?

Jacksepticeye

  • Twee nieuwe gezichten versterken Dead By Daylight. Dat zijn niemand minder dan Cheryl Mason en Pyramid Head uit de Silent Hill franchise. De eerste keer dat ik Pyramid Head in actie zag deed ik het zo wat in mijn broek, dus dit wordt wat...
  • Als je even niks te doen hebt, ga je toch uitzoeken hoeveel consoles er wereldwijd verkocht zijn? Dat moet iemand gedacht hebben want er is inderdaad onderzoek naar gedaan. En heel opvallend is dat niet de PlayStation 4, Xbox One, of de Nintendo Switch de best verkochte console blijkt. Op nummer twee staat Nintendo DS, met 154,9 miljoen consoles. Maar dat is nog niks vergeleken bij de nummer één. De PlayStation 2 heeft er namelijk iets meer verkocht: 157,68 miljoen! Nou, PlayStation 2, you are still going strong!
  • In navolging van meerdere game-bollebozen, organiseert nu ook Sony iets voor de thuisblijver tijdens de maatregelen tegen het coronavirus. Sony organiseert namelijk online toernooien voor games als Mortal Kombat 11 en Call of Duty: Modern Warfare, Fifa 20, SoulCalibur VI en ga zo maar door. Dus als je in het echt even niemand in elkaar kan slaan of de tegenstander even niet kan vernederen met trucjes en doelpunten, kun je dat nu doen in een toernooi die georganiseerd wordt door Sony. Game on!

Mortal Kombat 1114

  • Even een leuk Marvel feitje. We hadden bijna een andere Captain America. Chris Evans heeft de rol namelijk meerdere keren afgeslagen voordat hij eindelijk wél het schild oppakte. Door eerdere rollen had hij faalangst gekregen. Waarom hij het schild toch oppakte? De doorzettingsvermogen van Marvel die hem de rol maar aan blééf bieden en meerdere gesprekken met meerdere vrienden, onder andere Iron Man himself, Robert Downey Jr. Nu is Chris maar wat blij dat hij het toch gedaan heeft. Wij ook, Cap. Wij ook!
  • Psst, jij daar. Ja, jij! Die Fortnite liefhebber! Heb jij er wel eens van gedroomd om tegelijkertijd Fortnite te spelen en een goede film te kijken? Dan komen je wildste dromen nu uit! Zijn nieuwste film Tenet wordt op 17 juni getoond in de game. Als dat geen grote opkomst verzekerd...
  • Leuke afsluiter. Ik heb al in meerdere Nachtbrakers gezegd dat mensen niet stil zitten tijdens de intelligente lockdown. Nu weer. Iemand heeft namelijk een tekening gemaakt van Star Fox in de stijl van Paper Mario. Oordeel hieronder zelf, maar ik vind hem supergaaf!

Nou lieve mensjes, dit was het dan voor de komende twee weken. Ik hoop dat ik jullie honger naar weetjes weer even heb weten te stillen. Ik ga nu mijn bedje opzoeken, en deze Nachtbraker nog nét op tijd online gooien. Ik laat jullie weer achter met een leuk nummertje! Arrividerci en tot over twee weken!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?