Nachtbrakers: 26/03 met Mortal Kombat 11, Half Life: Alyx en Nintendo

Zo, ben ik toch eens even uit m'n nest gekropen om even een Nachtbrakertje voor jullie te schrijven. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben de afgelopen dagen meer dan zoet geweest met Animal Crossing: New Horizons en dat terwijl ik niet eens thuis moet blijven. De game is gewoon ontzettend verslavend, ok? Goed, er is ook nog genoeg nieuws te vinden en dan neem ik natuurlijk ook graag even een kleine break van mijn eiland om even gretig aan het tikken te slaan. Zit je er al klaar voor? Mooi, dan gaan we beginnen!

Nachtbrakers Claudia

  • Fan van Evil Dead en van Mortal Kombat 11? Dan heb ik goed nieuws voor je, want het schijnt zo te zijn dat Ash Williams uit Evil Dead's Army of Darkness aan de game wordt toegevoegd.
  • De vrouwelijke hoofdpersoon van Cyberpunk 2077 krijgt in september haar eigen actiefiguur. Nu heb ik zelf nooit met Barbie's gespeeld, maar een figurine van deze badass chick wil ik wel hebben, hoor!
  • Ook in Amerika krijgen kids thuis les via Skype-sessies vanwege de coronacrisis. Een docent, Charles Coomber, doet dit op een wel hele toffe manier. Hij gebruikt namelijk de vr-game Half Life: Alyx om wiskundeles te geven. Hij doet dit door in-game op het glas te tekenen met de verschillende markers alsof het een whiteboard is. Had ik vroeger maar zulke toffe docenten...
  • Vorige week heeft Apple een nieuw model iPad Pro aangekondigd die gisteren uit is gekomen. Natuurlijk waren er al gelijk een aantal mensen als de kippen bij om te testen of dit nieuwe model net zo gemakkelijk buigt en breekt als haar voorgangers. En wat denk je? Het ding van ruim duizend euro buigt gewoon alsof het niets is! Kan ik mijn bestelling nog annuleren?...
  • Mocht je nog twijfelen of Life is Strange 2 wat voor je is, dan hoef je misschien niet lang meer te twijfelen. Vanaf nu is er namelijk een demo van de game beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game bestaat uit vijf episodes en de demo richt zich op de eerste. Komen ze overigens ook lekker laat mee...
  • Verrassing! Nintendo kwam vandaag onverwachts met een Nintendo Direct op de proppen. De Nintendo Direct Mini-presentatie was echter niet heel mini. Deze zat namelijk, zoals we gewend zijn van onze Japanse vrienden, tjokvol met aankondigingen. Check 'm hieronder!
  • Zit je met smart te wachten op de Wastelanders-DLC van Fallout 76? Dan heb je vette pech, want de DLC wordt uitgesteld. De DLC stond aanvankelijk gepland voor een release op 7 april, maar dat wordt nu een week later. De reden? Corona.
  • Epic Games is nu ook een uitgever. Het nieuwe uitgeverslabel, genaamd Epic Games Publishing, gaat vanaf nu de games van Playdead, gen DESIGN en Remedy Entertainment uitgeven. Moeten we hier blij mee zijn?
  • Yup, er is weer een nieuwe teaser trailer van Valorant onthuld. Ditmaal gaat het om het nieuwe personage Sage, die een support/healer blijkt te zijn.

Nou, dat was het dan weer voor vandaag. Gelukkig is het bijna weekend en je weet wat dat betekent. Juist, meer Animal Crossing. Uiteraard ga ik je niet achterlaten zonder wat goede muziek en deze Death Metal Donderdag kon ik eigenlijk maar aan een nummer denken en dat is het nummer Virally Yours. Dit nummer gaat over een man die in een ziekenhuis werkt en uhh, te maken krijgt met dode mensen? Misschien niet heel gepast, misschien ook wel. Ach, wat maakt het ook uit. Geniet nou maar gewoon van de muziek en onthoud: stay home and stay safe. G'nite! <3

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?