Nachtbrakers: 25/6 met Cyberpunk 2077, Pokémon Unite en Fortnite

Geplaatst:

Dag, lieve lezer! Het is weer donderdag en dat betekent dat het weer tijd is voor een Nachtbraker van je favoriete redacteur. Vandaag was het bloedje heet en dat komt mijn concentratievermogen niet bepaald ten goede. Toch heb ik mijn best gedaan om een sappige Nachtbraker voor je in elkaar te flansen, dus lees gauw verder!

onbekend

  • Je hebt vast de nieuwe trailer van Cyberpunk 2077 al gezien. Wist je ook dat de game echt super gedetailleerd gaat worden? De character creator alleen al heeft talloze opties om de protagonist, genaamd V, te customiseren. Zo kun je onder andere kiezen uit twee verschillende soorten penissen, twee penisgroottes en vijf verschillende soorten schaamhaar. What a time to be alive...
  • Wat vond jij van de aankondiging van Pokémon Unite gisteren? De Pokémon-community lijkt in ieder geval niet heel erg enthousiast te zijn over de onthulling. De trailer van de game is namelijk The Pokémon Company's YouTube-video met de meeste dislikes ooit. De Pokémon Presents-presentatie telt op moment van schrijven 141K dislikes versus 80K likes. Yikes, had nou toch maar Pokémon Let's Go Johto aangekondigd...
  • De mensen die mij een beetje gevolgd hebben op Gameliner weten misschien nog wel wat mijn allereerste review voor de site is geweest. Ik heb het dan natuurlijk over de review van The World Ends With You: Final Remix. Square Enix heeft nu aangekondigd dat van deze, veel te ondergewaardeerde, game een anime-serie aankomt. Details van de anime worden volgende week onthuld tijdens Anime Expo Lite. Als dit een middel is om te peilen of er vraag is naar een sequel, dan ga ik sowieso kijken!
  • Hey, nog een anime-gerelateerd nieuwtje. Tijdens Night City Wire werd namelijk ook een Cyberpunk 2077 anime aangekondigd. Deze speelt zich af in Night City en volgt het verhaal van een joch dat een Edgerunner wordt. De anime telt tien afleveringen en is in 2022 te zien op Netflix. Als die game nou tegen die tijd ook eens uitkomt...
  • Als je voor morgen nog geen plannen hebt, overweeg dan eens om een filmpje te pakken. Morgen kun je namelijk in Fortnite een Christopher Nolan-film zien op het scherm van Party Royale. Spelers die in Nederland of België wonen, kunnen om 20 uur The Prestige kijken.
  • Xbox Lockhart, het cheap-ass broertje van de Xbox Series X, komt toch steeds dichterbij. Er is namelijk bewijs van het bestaan van de console gevonden in de documentatie van Xbox devkits. Het Xbox One OS bevat ook verwijzingen naar Lockhart. Ik voel een onthulling aankomen!
  • En van de Xbox gaan we gewoon door naar de PlayStation. Sony is namelijk een bugbounty-programma gestart waarbij je verschillende bugs en kwetsbaarheden in de PlayStation 4 en PlayStation Network aan Sony door kunt geven. Afhankelijk van de ernst van de kwetsbaarheid die je vindt, kun je er een beloning voor krijgen. Vind je namelijk iets dat echt een enorm beveiligingsrisico met zich meedraagt, dan kun je er tot wel 50.000 dollar voor krijgen!
  • Weet je waarom ik een pc-gamer ben? Buiten de opschaalbare performance, het enorme aanbod aan games en het gemakkelijk online kunnen spelen, bedoel ik dan? Een woord: mods. Zoals onderstaande mod, die de kruisbogen van Geralt in The Witcher 3: Wild Hunt verandert in pistolen. Pew pew, motherfuckers!

Nou, dat was het weer voor vandaag. Mijn brein is gesmolten, dus het wordt tijd om mijn nest in te duiken. Vandaag is een plafondventilator bij ons thuis bezorgd, speciaal voor op de slaapkamer. Helaas hebben we deze nog niet op kunnen hangen, dus dat wordt zweten vannacht. Hopelijk houd jij het vannacht wel gewoon koel. Om de hitte een beetje te kunnen doorstaan, heb ik gekozen voor het nummer I Will Return van The Black Dahlia Murder. Dit nummer gaat namelijk over cryonisme, een speciale procedure waarbij mensen worden ingevroren, zodat de hersenen later in een nieuw, verbeterd of artificieel lichaam geplaatst kunnen worden. Ik zou nu heel graag even in een vriezer willen gaan zitten... G'nite! <3

Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord