Nachtbrakers: 25/09 met Halo 3, Mortal Kombat 11 en Nintendo Switch Lite

Geplaatst:

Vandaag is een speciale dag. Een heilige dag. Op deze exacte dag, 12 jaar geleden, kwam er een game meesterwerk uit. Een game die Xbox een generatie lang naar het hoogste punt droeg. Ik heb het natuurlijk over de verjaardag van Halo 3! En ik heb sinds ik hier schrijf letterlijk nul keer mij als een fanboy gedragen over mijn favoriete gameserie. Maar dat eindigt vandaag, want ik heb godverdomme een paar dagen geleden ook al de verjaardagen van Halo 3: ODST en Halo: Reach gemist. Fuck me. Maar genoeg geklaag, want er valt dus iets te vieren. Mortal Kombat 11 staat trouwens ook niet stil, ze voegen wat heerlijke nieuwe zooi toe en er zijn genoeg andere interessante trailers om eens doorheen te spitten. Ik beloof het je, het is het waard! And you know me, when I make a promise...

  • Mortal Kombat 11 is echt bruut. Misschien wel mijn favoriete vechtgame tot nu toe. De game heeft vandaag een livestream gehouden waarin ze de derde variatie bespreken van elke vechtersbaas. Ze voegen ook een nieuwe Towers of Time game modus toe.
  • De Nintendo Switch Lite verkoopt 160.000 eenheden in zijn eerste week. Je zou denken niet slecht, maar dit valt vies tegen volgens de analisten.
  • Halo 3 is vandaag 12 jaar geworden. Wat een campaign, wat een multiplayer en wat een held. Gelukkig voor ons, sterven spartanen nooit en zien we Chief binnenkort terug in Halo Infinite. Please be good.
  • Als je gisteren de Xbox Inside livestream gezien hebt, dan weet je dat Project xCloud eraan komt. De eerste mensen die mogen spelen bevinden zich in Engeland, Japan en de VS. Tuurlijk weer niks voor ons kaaskoppen.
  • Sauropod Studios heeft het helaas niet gered. De studio moet sluiten. Hierdoor moeten rond de twintig mensen nieuw werk zoeken. Gameliner wenst ze succes!
  • Twee gloednieuwe eindbazen voor Code Vein. Deze twee maniakken gebruiken vuur en ijs om je koud te maken. Of heet.
  • L.A. Noire krijgt een speciale editie van de game die speelbaar is via Virtual Reality. Ain't that cool.
  • De Planet Zoo bèta is een tijdje geleden van start gegaan, maar spelers kenden een ruige start. Zo wilden bepaalde onderdelen van de game niet goed opstarten. Frontier heeft sinds vandaag de meeste bugs eruit gewerkt!
  • Er komen twaalf nieuwe achievements naar Forza Horizon 4. Je krijgt ze binnen via de nieuwste update.
  • Week 4 is begonnen voor degene in bezit van de Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Founder's Edition. Deze week kun je aan de slag in een nieuwe regio met je groene vrienden.
  • Legendarische Bounty gelokaliseerd in Red Dead: Online! Het is Wolfman, ga hem gauw vangen.
  • Voor Warframe heb ik niks minder dan respect. Een degelijke free-to-play game, die ook nog eens goede content krijgt? Check this out!

Vandaag ging mij goed af. Het is makkelijk om te schrijven over onderwerpen waar je van houdt en gelukkig hou ik van games. Maakt het uitvoeren van mijn taken wel zo gemakkelijk hier. Jij ook weer bedankt hé. Jij bent de basis voor onze site hier. Wij waarderen jouw aanwezigheid. Laat gerust van je horen in de comments. Tenzij je Halo afkraakt want dan blokkeer ik je. Haha oké, nee grapje. Kraak maar Halo 5: Guardians af, want dat ga ik ook binnenkort doen. Maar vandaag ben ik dolgelukkig om bewust te zijn wat voor geweldige games ik heb mogen spelen in mijn 21-jarig bestaan. De toekomst ziet er heerlijk uit, maar hopelijk niet te heerlijk. Ik moet namelijk zo nu en dan nog het huis uit. Ik sluit af met een kunststuk die elke Halo fan herkent. Never Forget. Wake me when you need me. Wat morgen zal zijn wanneer ik deze site weer goed in de gaten zal blijven houden. Houdoe!

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord