Nachtbrakers: 25/05 met Overwatch, Steam en Splatoon 2

Hela hola! Het spijt me, maar Celine heeft vandaag een nachtje vrij en dus moet je het mij doen. Wat was het vandaag toch heerlijk weer he? Ik kan altijd erg genieten van dit soort dagen. Helaas werd dat genieten de kop ingedrukt omdat ik gewoon weer aan het werk moest. Misschien is het een idee om werken verboden te maken tijdens mooie zonnige dagen, of zoiets. Op de één of andere manier zijn die er namelijk altijd als ik er niks aan heb. Maar goed, iets wat mijn dag ook altijd weer goed maakt is het verzamelen van nieuwtjes om deze vervolgens in een kakelverse nachtbraker te presenteren aan jou. Dus als jij er klaar voor zit, dan ben ik het ook. Eens zien wat ons vandaag te wachten staat.

Nachtbrakers Patrick

  • Ik kom er maar meteen in met slecht nieuws, vooral voor de liefhebbers van skateboarden. En vogels. De game SkateBIRD is namelijk verplaatst naar 2021. Je moet dus nog even geduld hebben voor je je kickflips kunt doen met een vogeltje.
  • Nog lekker bezig met The Division 2? Dan kan het zijn dat je morgen even zonder moet doen. Er staan namelijk werkzaamheden in de planning waarmee wat issues worden verholpen.
  • Modders zijn hele rare wezens. Ze voegen allerlei dingen in games toe, waar jij en ik nooit aan zouden denken. Neem nou Thesister die gamers met arachnofobie de stuipen op het lijf lijkt te willen jagen. Hij heeft in Overwatch namelijk spinnenpoten gegeven aan Widowmaker. Het personage is hierdoor omgetoverd in een soort zwarte weduwe. Met vier poten, dat dan weer wel.
  • Als je één van de weinigen bent die Sonic Boom, de tv-serie van onze blauwe snelheidsduivel, wel kon waarderen dan heb ik slecht nieuws voor je. Er komt geen derde seizoen. Dat heeft Ivo Gerscovich van SEGA op zijn Twitterkanaal bekendgemaakt. Jammer joh.
  • Ketchup heeft een keiharde comeback gemaakt en mayonaise overtroffen. Met een 2-1 overwinning wist ketchup net aan het langste eind te trekken. Dit terwijl mayonaise in 2017 nog als winnaar uit de bus kwam. Ja lieve lezer, dat is dus Splatoon 2 in een notendop. Doe er je voordeel mee.
  • Animal Crossing: New Horizons kent een eigen kunst en kitsch systeem, maar het is schijnbaar zelfs mogelijk om kunst in je brievenbus te ontvangen. Een twitteraar heeft ontdekt dat er zelfs een heel systeem achter schuil gaat, waardoor je al stiekem kunt weten of de kunst wel echt is of niet.
  • Het lijkt erop dat Valve het nu eindelijk voor elkaar krijgt om Steam ook in China uit te rollen. Er is namelijk een alpha gelekt van Steam China. Deze Chinese variant op Steam staat al sinds 2018 in de steigers, maar begint nu dus serieuze vormen aan te nemen. Wie weet lukt het ze nu eigenlijk om voet aan de grond te zetten in de Volksrepubliek.
  • Streets of Rage 4 was weer leuk om te spelen, maar ontwikkelaar Dotemu is achter de schermen op dit moment bezig aan nog drie games. Welke games dit worden is nu nog niet bekend, maar ik ben in ieder geval benieuwd.
  • Power Rangers: Battle for the Grid gaat zijn derde seizoen tegemoet en daarmee komen ook weer nieuwe personages naar de game. Twee daarvan zijn onthuld in een nieuwe trailer, maar eentje blijft voor nu nog even geheim. Enig idee wie we kunnen verwachten?

Wat vliegt de tijd toch weer voorbij. Vooral als je lol hebt natuurlijk. Je leest een paar nieuwtjes en voor je het weet ben je alweer aan het einde belandt van deze toffe editie van de Nachtbraker, al zeg ik het zelf. Onder het mom save the best for last, laat ik je natuurlijk niet zonder lege handen achter. Of lege oren in dit geval. Aangezien ik vandaag de Nachtbraker weer even onder mijn hoede neem, is het weer een ouderwetse hip hop maandag. Dit keer heb ik er eentje waarbij mijn speakers standaard altijd wat standjes hoger gaan als ik deze opzet. Dus knal die volume omhoog en geniet. Tabee!

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?