Nachtbrakers: 25/02 met Disney, Kingdom Hearts 3 en Overwatch

Het is weer dinsdag en tijd voor de Nachtbraker op de Dolle Doors Dinsdag. We gaan weer op zoek naar het nieuws en hopen dat het niet al te schokkend wordt. Laten we kijken wat de nacht ons brengt. Op naar het nieuws.

Nachtbrakers Philip

  • Vanaf vandaag krijg je als je Overwatch speelt nieuwe player icons, sprays en de Mardi Gras Ahse skin door te winnen in Quick Play, Competitive Play en de Arcade modus. Je krijgt dit naast de gewone wekelijkse beloningen. Bij drie overwinningen kirjg je Mardi Grashe en Mardi B.O.B. Player Icons, bij zes een Gold Mask Spray en met negen krijg je de nieuwe skin. Ook is het mogelijk om beloningen te ontvangen door Twitch streamers te volgen tijdens of tussen de matches door.
  • Een FIFA-streamer Fenech is uitgesloten van de FIFA 20 competitie en elke online modus van de EA games, omdat hij tijdens een stream op het logo van Electronic Arts spuwde. Hij werd al eerder uitgesloten, maar dit was de druppel. Daarnaast beschuldigde EA hem van het posten van dreigende berichten over werknemers van EA en schijnbaar probeerde hij anderen ook hiertoe aan te zetten.
  • Even iets luchtigs op deze stormachtige winternacht. Voor wat ontspanning is er Racing Bros. die je gratis kunt downloaden in de PlayStation Store. Probeer een bocht te maken zonder te crashen en pas op voor de onzichtbare muren op de racetrack. Dus zoek drie vrienden om de weg onveilig te maken en de dag een beetje op te fleuren.

  • Temtem, de op Pokémon geinspireerde MMO krijgt vijftig nieuwe monsters in 2020. De MMO mist eigenlijk nog teveel monsters om te kunnen concurreren met Pokémon. De ontwikkelaar Crema heeft een nieuwe roadmap uitgebracht waarin hun plannen voor de toekomst staan. Ook worden binnenkort onder andere de balans in matchmaking, achievements en de in-game chat geüpdatet. Temtem krijgt ook Clubs (clans) met hun eigen banner en alles wat daar bijkomt.
  • We wachten al een tijdje op nieuwe informatie over Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, want volgende week zou de nieuwe immersive modus uit moeten komen. Helaas heeft Ubisoft aangekondigd dat dit nog even gaat duren en pas met meer informatie komt op 5 maart. Ze houden zich wel vast aan een release in de lente, maar details ontbreken. Ubisoft komt rond die tijd ook met de nieuwe categorie, Engineer, en extra Episode 2 content.
  • Heb je een Xbox One en Kingdom Hearts 3 dan kun je in je handen knijpen, want de ReMind DLC is vanaf vandaag te verkrijgen. Als je de game hebt uitgespeeld dan kun je in deze episode Sora zien vechten door de ogen van zijn vrienden. Er zijn meerdere eindbaas gevechten waaronder dertien gevechten in de Limitcut episode en een boss battle in de Secret Episode. Ook heb je toegang tot de nieuwe Data Greeting modus, een nieuwe slideshow feature en het nieuwe Premium Menu met de mogelijkheid om een uitdagendere moeilijkheidsgraad te kiezen.
  • Disney krijgt na jaren een nieuwe CEO. Bob Iger doet een stapje terug en Bob Chapek neemt het over. Iger was verantwoordelijk voor de aanschaf van Marvel Entertainment, Lucasfilm en voor de implementatie van Disney+. Hij gaf in 2019 al aan dat hij in 2021 zou gaan stoppen, maar als leidinggevende zou aanblijven. In de nieuwe formatie blijft hij aan als executive chairman tot het einde van 2021, maar de nieuwe Bob draagt vanaf vandaag de eindverantwoording.
  • De Xbox Series X heeft meer vermogen als twaalfhonderd GameCubes volgens een post van game-ontwikkelaar Steve Kim op Twitter. Hij heeft uitgerekend dat je 1276,5 GameCubes nodig hebt om om 11,99 teraflops te genereren wat vergelijkbaar is met de twaalf teraflops die één Xbox Series X kan leveren. Om het iets duidelijker te maken; de Xbox Series X heeft vier keer het vermogen van de Xbox One. Nu maar afwachten of ze games gaan uitbrengen die de moeite waard zijn (Sorry, Bram en Timo).
  • Magic: The Gathering krijgt een nieuwe Secret Lair speciaal voor International Women's Day en bevat vijf krachtige vrouwen uit de geschiedenis van de game. Afgelopen november heeft Wizards of the Coast een nieuwe Magic: The Gathering serie uitgebracht onder de naam Secret Lair Drop Series. Deze reprints met speciale thema’s en art zijn maar op één dag aan te schaffen. Twee weken geleden kwam een nieuwe serie van Secret Lairs uit die draaide om de Gods of Theros en nu worden de vrouwen geëerd in de nieuwe serie.

Magic The Gathering

Dat was het weer voor deze nacht. Gelukkig weinig slecht nieuws. Nu rest er nog een ding: muziek. Dus weer even terug naar de jaren zestig en The Doors. Even een vrolijk nummer voor de groezelige en koude winternacht. Veel plezier.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?