Nachtbrakers: 24/06 met fans versus critici en The Last of Us

Geplaatst:

Haat versus liefde. Afgunst versus verlossing. Fanatieke fanboys versus kritische journalisten. Ah, the duality of man. Vandaag ga ik even een hot topic in deze Nachtbraker gooien, daar wordt je bang van. Of niet, weet ik veel. Hoe dan ook, het is zeker even de discussie waard. The Last of Us Part 2 moet namelijk heftige kritiek van zich afslaan, al lees je daar amper iets over op meeste gamesites. Geen zorgen, er zijn welgeteld nul spoilers aanwezig in dit artikel. Alleen een blik op de huidige stand van zaken. Verder kun je hier terecht voor al je nutteloze gamenieuwtjes terwijl ik wegsmelt op mijn kamer. Waarom ik dit doe? Nou, omdat ik jullie allemaal erg aardig vind. Let's get started.

onbekend

  • Cyberpunk 2077. Keanu Reeves. Breathtaking. Leuke memes, maar morgen is het zo ver. CD Projekt Red heeft bevestigd dat we een nieuwe trailer krijgen en gameplay footage. Laten we eens kijken of de hype terecht is, al heb ik er goed vertrouwen in!
  • Volgens een leak in de PSN Store krijgt Crash Bandicoot 4: It's About Time een vorm van multiplayer. Dat klinkt fucking dik, maar wat het is? Nobody knows.
  • Haha, de reden waarom je hier op geklikt hebt. The Last of Us Part 2 ontving enorm hoge cijfers van de pers, maar fans moeten werkelijk waar niks hebben van dit deel in de serie. Op moment van schrijven zijn er meer dan 77.000 votes gepost op Metacritic. De resultaten hieronder zijn interessant, om het zo te zeggen.
  • Ik geef een gratis releasedatum weg! Iemand? Eenmaal, andermaal? Project Cars 3 komt voorbij driften op 28 augustus voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Wordt de game zo goed als zijn voorgangers? We laten het je weten.
  • Henry Cavill is een coole dude. Hij speelt Geralt natuurlijk in de Netflix-serie The Witcher, maar veel mensen kennen hem ook als Superman. De beste man heeft aangegeven dat hij de superheld nog jarenlang wil spelen. Klinkt goed, maar laat alsjeblieft niet weer een snor staan. You know why.
  • Ori and the Will of the Wisps is nu al één van de minst besproken games van dit jaar. Waarom? Ik heb geen idee, want de game is werkelijk waar geweldig. Misschien zelfs mijn GOTY. Gelukkig vallen de sales niet tegen, meer dan twee miljoen exemplaren de deur uit!
  • Breaking news. De remake van Mafia 1 gaat elementen gebruiken van Mafia 3, maar gaat tegelijkertijd ook niet proberen in dezelfde valkuilen te stappen. Dit is een perfect voorbeeld van voorgekauwde PR praat.
  • Ex-PlayStation eindbaas Shawn Layden denkt dat er grote veranderingen moeten komen in triple AAA gaming. Hij denkt dat in de volgende generatie er te veel factoren zijn die het ontwikkelingsmodel gaan verstoren. Ehm, we gaan het zien denk ik? Tot nu harken ze volgens mij nog steeds miljoenen binnen.
  • Children of Morta, best wel een prima game. Krijgt een nieuw personage, nieuwe skills en verhaal cutscenes. Wie wil dat nou niet. Plus het is gratis, dus kat in het bakkie.

Kijk, dat was hem voor vanavond. Vele controversiële berichten, ik weet het. Maar dat is wat deze industrie zo interessant maakt toch? Wat is de waarheid? Die zal, zoals Hans Teeuwen dat zo mooi gezegd heeft, waarschijnlijk ergens in het midden liggen. Anyway, ik ga verder de Matrix films kijken. Waarom? Omdat mijn Xbox gesmolten is, net zoals mijn hersenen. Dus excuses alvast voor de kwaliteit van de berichten in dit stukkie. Je begrijpt het vast wel. Hele dagen werken om vervolgens je hersenen een paar uur te laten kraken op nieuwsberichten, het is vast niet gezond. Maar boeien. We zijn er doorheen en hier is een leuke pokkoe. Geniet ervan. See ya.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord