Nachtbrakers: 24/03 met Pokémon Go, Red Dead Online en Animal Crossing

Welkom bij deze editie van Nachtbrakers! Nog steeds mooi weer, nog steeds niet naar buiten. Veel beter kan ik het niet voor je maken, maar leuker? Daar ga ik zeker mijn best voor doen. Hoe? Net als gewoonlijk door jullie sappige nieuwtjes en leuke weetjes voor te schotelen! Lees snel verder en laat de dagelijkse zorgen rondom het coronavirus maar even lekker achter je! Let's go!

Nachtbrakers Wesley

  • Meteen een feestelijk nieuwtje om je direct in het goede feestelijke gevoel te krijgen! Afgelopen dinsdag was de PSP alweer vijftien jaar oud! Zijn we alweer zó oud?! Jazeker. En? Wat was jouw favoriete game voor de PSP van de afgelopen vijftien jaar?
  • Als je heel de dag thuis zit, en je speelt Pokémon Go heb ik goed nieuws voor je! In de laatste update hoeven spelers niet meer een bepaald aantal stappen te zetten om mee te kunnen doen aan de Go Battle League. Ook is er de winkel elke dag een nieuwe bundel te vinden voor één Pokécoin. Zo zijn er nog een paar extraatjes. Welke dat zijn? Speel Pokémon Go en zoek ze!
  • De demo van Resident Evil 3: Remake is laatst uitgekomen. En gamers hebben niet stil gezeten. Ze hebben nu onder andere Mr. X van Resident Evil 2 veranderd in Thomas de stoomlocomotief! Deze lieve stoomlocomotief stormt nu al de muren uit in de game! Nu kun je tegelijkertijd griezelen én lachen bij deze demo!

Thomas de Stoomlocomotief

  • Ambitieuze dranksmokkelaars opgelet! In Red Dead Online heb je deze week een 50% Role EXP Boost op alle Moonshiner Sell, Bootlegger en verhaalmissies! Dus trek je stoute schoenen aan en laat het smokkelen beginnen!
  • Helaas is het coronavirus vaak een grote spelbreker bij grote gebeurtenissen, zoals bruiloften. Maar een verloofd stel heeft toch een bruiloft gekregen! Verschillende vrienden hebben een verassingsbruiloft georganiseerd op Animal Crossing. Dat zijn nog eens goede vrienden!
  • Nog meer goed nieuws als je de deur niet uit mag. Child of Light is gratis te downloaden via Ubisoft Uplay tot en met 28 maart. Child of Light is een RPG die draait om Aurora, die een mysterieuze ziekte heeft. Welke? Ga het spelen en ontdek het!
  • Nog meer Animal Crossing nieuws. De makers van Animal Crossing: New Horizons hebben bekendgemaakt hoe lang het geduurd heeft om de game te maken. In november 2018 werd bekendgemaakt dat deze game zou komen, de eerste concepten voor de game waren er al in 2012! Best een lange tijd dus! Of het zich heeft uitbetaald? Of het een goede game is geworden? Daar mogen jullie over discussiëren.
  • Moet jij ook binnenblijven en houd je ook zo van horrorgames? Dan heb ik goed nieuws voor je! Soma, de Amnesia games en de Penumbra games zijn nu verkrijgbaar met niet minder dan 80% korting op gog.com! Dus waar wacht je nog op! Ga lekker in spanning zitten, en speel deze games.
  • Ter afsluiting heb ik goed nieuws voor God of War fans. Er komt een stripboek serie van deze god. De serie zal gaan over wat er allemaal met Kratos gebeurd tussen de gebeurtenissen van God of War III en de revival van de game uit 2018, God of War. Zodra ik er achter kom waar ze verkrijgbaar zijn, ga ik er één scoren!

Jawel, jawel! Dat was deze Nachtbrakers weer! Hopelijk heb ik je weer wat leuke tips, handige weetjes en leuke game-ideeën gegeven. Ik ben nu kapot. Mijn dochter kan één dezer dagen geboren worden, dus ik ga nog even lekker naar mijn bedje, zodat ik nog zo veel mogelijk kan slapen. Goedendag, beste lezers, deze aanstaande papa gaat nu naar bed. Maar voordat ik ga, natuurlijk nog een leuk muziekje. En dit keer een nummer die me als aanstaande papa toch wel aardig raakt... Ali B met 'Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn'. Welterusten en tabee! Tot de volgende editie van mijn Nachtbrakers!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?