Nachtbrakers: 24/02 met Apex Legends, Cyberpunk 2077 en Star Wars

Terwijl het Coronavirus steeds dichterbij komt, het weer nog altijd om te janken is en er in Duitsland één of andere idioot door een menigte is gereden is het nu toch echt tijd om even te ontsnappen aan al die ellende, hoe erg het ook is. Het is namelijk weer tijd voor de eerste Nachtbraker van de week.

Nachtbrakers Patrick

  • Streets of Rage 4 is een game waar ik erg naar uit kijk, maar na vandaag al helemaal. De game ondersteunt namelijk ook online co-op voor twee spelers en offline met vier spelers, zo is vandaag bekendgemaakt.
  • Als je Cyberpunk 2077 wil halen, maar deze stiekem liever op de Xbox Series X wil halen, dan hoef je toch niet te wachten. Je game wordt dan namelijk omgezet naar een Xbox Series X game als je hem al voor de Xbox One had gekocht. Toch fijn dat je dan niet dubbel hoeft te betalen voor dezelfde game.
  • Devolver Digital heeft vandaag een nieuwe game aangekondigd; Disc Room. De bedoeling? Zagen ontwijken alsof je leven er vanaf hangt. Waarom? Omdat je leven ervan af hangt. Gezellig.
  • Terwijl de meeste aandacht momenteel uitgaat naar de Xbox Series X, is er geruisloos ook een nieuwe feature aan de Xbox One toegevoegd. Je kunt voortaan vanuit je luie stoel de disc uit je Xbox One laten schuiven. Ideaal voor luie zakken net als ik. O, dan moet je er wel nog even heen lopen om hem vervolgens in een doosje te doen, maar dat terzijde.
  • Xenoblade Chronicles: Definitive Edition heeft zijn ESRB-rating ontvangen. Hij is gemarkeerd als "Teen". Dat is allemaal niet zo interessant natuurlijk, maar het lijkt er wel op te duiden dat de release aanstaande is.
  • Er zijn veel klachten op het internet over het nieuwe seizoen van Apex Legends en dan vooral over de hit box van de nieuwe legend Revenant. Die zijn niet helemaal lekker, zoals je in de video hieronder kunt zien.
  • Het Coronavirus neemt steeds grotere vormen aan en heeft ook steeds meer invloed op bedrijven. Zo is de Blokker al bang om komende zomer met lege schappen te zitten en heeft Kojima Productions vandaag de Game Developers Conference afgezegd vanwege het virus.
  • De geruchten gaan dat er op dit moment twee nieuwe Star Wars-games in de maak zijn, waarvan eentje een sequel is op het succesvolle Star Wars Jedi: Fallen Order. Laten we hopen dat dit klopt!
  • Een modder heeft ray tracing toegevoegd aan Need for Speed Underground. In een YouTube-video laat hij zien hoe de game er uit had kunnen zien als dat destijds al geïmplementeerd was. Het ziet er niet verkeerd uit als je je bedenkt dat de game al uit 2003 stamt.

Zo, dat was het alweer. Voor je het weet is het alweer voorbij, maar zo gaat het met bijna alles in het leven. Voor ik nu heel diepzinnig en filosofisch ga worden ga ik snel door naar de afsluiter, het einde, het kersje op de taart, het sluitstuk; het nachtmuziekje. Jij als vaste lezer weet natuurlijk al dat het vandaag weer Hip Hop Monday is, dus gaan we weer die richting op. Dit keer een wat rustiger nummer van Chanel West Coast, wellicht ken je haar van MTV's Ridicioulesness, waarin ze vooral bekend staat om haar aanstekende lach. Ze heeft net een nieuw nummer uit dat ze heeft gemaakt voor een vriendin van haar die veel te vroeg is overleden. Dit is Black Roses.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?