Nachtbrakers: 24/01 Met: De Nintendo Switch, Red Dead Online en Wiz Khalifa

Hallo allemaal het is weer vrijdag en na een hele drukke week te hebben gehad is het eindelijk weekend! Ook hebben wij deze week een nieuwe redactie-genoot erbij gekregen, Eilish Janssen. Haar eerste berichten voor Gameliner gaan binnenkort op de website verschijnen en ik wil haar nog een keer welkom heten op deze redactie! Deze week zijn er weer genoeg dingen gebeurd in de game-industrie. Zo komt Nintendo World ook naar Universal Orlando en is Stardew Valley wereldwijd al tien miljoen keer verkocht. Nu is het tijd om te zien wat er in deze nacht is gebeurd, dus laten we deze Nachtbrakers maar snel beginnen!

Nachtbrakers Jolien

  • Blijkbaar is één van de grootste Nintendo Switch mysteries opgelost. Dat kleine gaatje net onder je scherm blijkt een kleur sensor te zijn! Ben ik de enige waarbij het nooit is opgevallen dat het gaatje er überhaupt zat?
  • GTA Online heeft weer een nieuw voertuig erbij. Het gaat om de Nagasaki Outlaw Off Roader. Man dat is wel een hele mond vol voor een buggy…
  • Square Enix is vandaag ook met een nieuwtje naar buiten gekomen. De sci-fi puzzel game the Turing Test komt 7 februari naar de Nintendo Switch! Ik ben zelf bagger in puzzelgames, dus ik denk dat ik deze zelf ga overslaan…
  • Gamers onder de zeventien jaar in het Japanse prefectuur Kagawa moeten hun adem even in houden. De politiek daar is bezig met een wet die tijd restricties oplegt voor gamende jongeren. Ik vraag me alleen af hoe ze dat in hemelsnaam gaan controleren?
  • Ken je Blitzchung nog? Die Hearthstone-pro die een ban kreeg, omdat hij zijn mening uitte over de Hong Kong protesten. Hij heeft aangegeven geen spijt te hebben van zijn keuzes en eerlijk gezegd geef ik hem daar groot gelijk in.
  • Speel jij Red Dead Online op de pc? Dan moet je even heel erg oppassen, want de online modus wordt op dit moment geteisterd door hackers in de pc versie. Het gaat om hackers die stoer proberen te doen door 30 beren op je af te sturen en blijkbaar zelf geen leven hebben.
  • We maken even een tussenstop in geruchtenland. Want als we die moeten geloven is de remake van Star Wars: Knights of the Old Order nu in ontwikkeling bij EA. We zullen het gaan zien.
  • Hier komt er nog één. Nu de eerste fighters pass bij Super Smash Bros. Ultimate compleet is, gaan geruchten rond over de personages die in de tweede DLC pas zitten. De laatste voorspellingen zijn dat Crash Bandicoot de volgende is. Ik heb hier maar een ding op te zeggen, alles is beter dan nog een Fire Emblem personage…
  • Nog heel even wachten en dan komt eindelijk de Sonic film uit. De rapper Wiz Khalifa kan blijkbaar ook niet wachten en heeft zijn nummer voor de film, Speed me up uitgebracht! Je kan hem natuurlijk hier luisteren er zitten genoeg easter eggs voor de echte Sonic fans in.

Dit was het weer voor de laatste Nachtbrakers van de week! Ik ben nog steeds verbaasd dat die sensor op de Nintendo Switch mij nog nooit is opgevallen… Ik denk dat ik drie jaar lang meer bezig ben geweest met gamen dan het game console uitgebreid te bekijken. Ik hoop alleen echt dat die hackers in Red Dead Online aangepakt worden of besluiten een leven te gaan krijgen, want wees eerlijk ze zijn echt gewoon aan het kutten daar. Nu is echt tijd om de Nachtbrakers af te sluiten met een goed nummer (in mijn ogen dan). Deze week heb ik gekozen voor Make me do van Faïs. Fijn weekend iedereen en ik zie jullie volgende week weer!

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?