Nachtbrakers: 23/11 Met Crash Bandicoot, Fornite en Pokémon

Geplaatst:

Goedenavond/morgen allemaal het is weer vrijdag of eigenlijk zaterdag en dat betekent het weer tijd is voor de Nachtbrakers! Dit weekend staat er weer genoeg op het programma. In Utrecht vindt de winter editie van Dutch Comic Con plaats, waar je alles wat met gamen en alle andere geeky dingen te maken heeft kan vinden. Naast alle merch die je kan kopen kan je ook kijken naar de verschillende game-toernooien die op de conventie gaan plaatsvinden. Maar nu is het tijd om deze Nachtbrakers te starten, so let’s begin!

  • We beginnen met het gerucht dat Crash Bandicoot mogelijk terugkeert in een gloednieuwe game. We shall wait and see.
  • Ken je het spel Princess Maker nog? De game waarin je een magisch meisje moet opvoeden. Die komt blijkbaar volgend jaar opnieuw uit op de Nintendo Switch.
  • We hebben goed nieuws uit Groot Brittannië. De Pokémon Center pop-up store in London keert in 2020 terug voor de World Championships. Als de Pokémon Company nou een vaste winkel of webshop in Europa opent zou het helemaal perfect zijn.
  • Er is ook een nieuwe update uitgekomen voor Call of Duty: Warfare met een grootte van 10(!?) gigabyte. In deze update worden onder andere verschillende bugs gefikst en worden nieuwe missies aan de game toegevoegd.
  • Hier komt nog een Crash Bandicoot nieuwtje. Sony is volgens verschillende geruchten ook bezig met het maken van een film (laat ze please niet het design verpesten zoals bij het eerste design van de Sonic film, please!)
  • Pokémon Sword and Shield hebben weer tientallen nieuwe Pokémon in de franchise geïntroduceerd. Sinistea en zijn evolutie Polteageist is daar één van. Nu blijkt dat er heel veel namaak thee Pokémon in omloop zijn. Ja ik ben serieus.
  • Fortnite fans kunnen trouwens hun vishengels uit de kast halen. Het vis evenement Fishing Frenzy is namelijk vandaag van start gegaan in de battle-royale game.
  • Hier komt nog een Fornite nieuwtje. Uit een leak is gebleken dat de Heavy Assault Rifle en de Scoped Assault Rifle een terugkeer gaan maken in de game.
  • Ben je van plan om aankomend weekend naar Dutch Comic Con te gaan? Nintendo Nederland heeft zojuist het programma van alle gametoernooien en workshops gedeeld.

Dit was het alweer voor de Nachtbrakers deze week. Nu is het tijd om weekend te vieren en lekker twee dagen te relaxen. Ik ga dit weekend voor de tweede keer naar Comic Con en hoewel ik er erg veel zin in heb vrees ik toch wel een beetje voor mijn portemonnee. Je moet behoorlijk sterk in je schoenen staan om naar Comic Con te gaan en daar geen geld uitgeven. Het is nu echter tijd om deze Nachtbrakers af te sluiten met muziek en vandaag heb ik gekozen voor High on Life van Martin Garrix feat. Bonn. Fijn weekend allemaal en tot volgende week!

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord