Nachtbrakers: 23/10 met Ark: Survival Evolved, Star Wars Jedi: Fallen Order en The Surge 2

Ik zou bijna Happy Halloween willen zeggen. Het is echt niet normaal hoeveel games bezig zijn met Halloween updates. Mij hoor je niet klagen hoor, gratis content wordt altijd gewaardeerd! Ik hou sowieso wel van een spooky thema. Zo heeft Rudy vandaag bijvoorbeeld een mooi stuk mogen schrijven over Medievil, komt er een nieuwe party horrorgame binnenkort uit en staan er nog genoeg griezelgames voor de deur, zoals Luigi's Mansion 3. Qua nieuws was het ook niet verkeerd moet ik zeggen. Fallout 76 wil natuurlijk weer meer geld aftroggelen van zijn gebruikers. Het houdt niet op, niet vanzelf...Maar hey, kop op mijn jongens en meisjes. Ik ga de pijn verzachten die we in deze industrie wel eens oplopen. Want hier is weer een nachtbraker met je boy Bram en er staan weer wat lekkere dingen op de planning. Let's get started.

Nachtbrakers Bram

 • Ja, Fallout 76 verpest het weer eens. Wie zag dit nou toch aankomen? Hoe dan ook, grote concurrent The Outer Worlds doet het uitstekend. Het heeft zelfs op Metacritic een hogere score dan Fallout: New Vegas, de Fallout game met de beste score van de serie! Toevallig ook gemaakt door Obsidian Entertainment.
 • Two Point Hospital is een leuke strategiegame en het spel stond op de planning om op de console uit te komen. Helaas zullen we nog even moeten wachten, de game is namelijk uitgesteld tot 2020.
 • Elke Star Wars film of game heeft natuurlijk zijn droïd nodig. In deze video zien we hoe Respawn Entertainment aan de slag ging met het design van BD-1!
 • YAGA is een actie-RPG die op 12 november beschikbaar is op vrijwel alle moderne platformen. Het is maar dat je het weet. Graag gedaan.
 • Ark: Survival Evolved kan natuurlijk niet achterblijven als het gaat om de Halloween updates! Check maar eens even wat die gekke beesten aan het doen zijn.
 • Red Dead Online heeft weer een nieuwe nietsnut die je mag gaan opjagen. Philip Carlier is zijn naam en nieuwe content is ook onderweg.
 • The Outer Worlds heeft dus een geweldige start en een sequel zal ook niet te onwaarschijnlijk zijn. In een interview met Game Informer is wel gezegd dat de sequel niet open-world wordt. Naar mijn mening hebben we die toch al genoeg.
 • Nog steeds moeite met The Surge 2? Jezus jij noob. Maar wees gerust! Er is een gratis wapenpakket beschikbaar met nieuwe metalen stokken om je vijanden kapot te slaan. Nice! Je moet echter wel de vijand vinden die deze wapens vast heeft om ze zelf in bezit te nemen. Succes daarmee.

The Surge 2 weapon pack

 • Opgelet als je geen spoilers wilt voor Death Stranding! Er zijn meerdere rapporten gemeld dat er online leaks aan het verschijnen zijn. Dus oppassen welke linkjes je aanklikt.
 • UK’s Children’s Commissioner heeft een nieuw rapport vrijgegeven waarin ze erg kritisch zijn over lootboxes. Het schaadt de gezondheid van de kinderen en er moeten strengere regels komen. Yes please!
 • WWE games zijn nou nooit bepaald hoogvliegers, maar dit jaar is toch wel erg bizar. Meerdere tweets vliegen over het internet rond, met allerlei vage bugs, glitches en andere idiote dingen. Hopelijk heb je hiervoor geen geld neergelegd.

Boem, de avond zit er ook weer op. Heb jij nog plannen? Of moet je net zoals ik morgen weer op de werkvloer staan? Ik voel je pijn, maar gelukkig hebben we het wel naar ons zin. Tenminste dat hoop ik voor je. Ik probeer nog even voordat ik mijn nest invlieg snel wat potjes Gears op te starten, want ik was glad vergeten hoe leuk die game in co-op is en nu wil ik ze allemaal weer spelen. Gears is niet het enige wat ik ga spelen, ook wat games voor de geweldige content van deze mooie site natuurlijk. Genoeg over mij, wat ga jij spelen? Laat het ons weten, ik hou wel van een gesprek over games. De rest van de week staat het team weer klaar om jou het best nieuws voor te schotelen. Hopelijk zien we je dan weer! Houdoe.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?