Nachtbrakers: 23/09 met Zelda, Narcos en Breaking Bad

Dag lieve vrinden van de Nachtbrakers, daar is ie weer. D'n Delano staat deze avond klaar om jouw dag af te sluiten met de laatste nieuwtjes. Normaal gesproken tref je op maandag ons Patrick, maar die is lekker met vakantie. Groot gelijk en meer dan verdiend. Goed nieuws: je hebt de maandag overleefd en de kop is eraf. Het ergste gedeelte van week zit erop en vanaf nu is het doorpakken. Bekijk het positief: over vier dagen is het alweer weekend. Tja, dat is pas omdenken! Deze Nachtbraker-editie staat weer bomvol met sappige nieuwtjes die vandaag misschien aan je aandacht zijn ontschoten. Dat is geen ramp, want de maandag is opstarten, bikkelen en strijden. Daarvoor heb je ons, team Nachtbraker op jouw favoriete website. Deze avond gaan we het hebben over Zelda, Narcos en Breaking Bad! Yeah Let's Go!

Nachtbrakers Delano

 • Sony Interactive Entertainment gaat samen met milieuorganisatie werken aan de optimalisatie van Sonýs producten. De PlayStation 5 wordt een veel zuinigere console dan haar voorgangers, zo maakte Sony President en CEO Jim Ryan onlangs bekend.
 • Ondanks dat Borderlands 3 veel problemen kende bij release zijn er toch maar liefst vijf miljoen exemplaren van de game vekocht. En dat in slechts vijf dagen tijd. Dat is ziek!
 • Hé weer een nieuwe gamingdienst. Ja, ook weer op je telefoon. Ditmaal joined Google het gevecht met Google Play Pass. De dienst brengt maar liefst 350 games naar de smartphones en kost vijf Amerikaanse doller per maand. De dienst is vooralsnog alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, maar Google heeft te kennen gegeven de dienst naar meer landen te willen uitrollen.
 • WB Games Montreal heeft een trailer vrijgegeven, die mogelijk hint naar een game met de fictieve misdaadorganisatie Court of Owls in de hoofdrol. Een kwaadaardige organisatie, met name bekend van het Batman-universum. Span-nund!
 • In een recent verschenen Dragon Ball FighterZ-trailer maken we kennis met een nieuw personage. Gogetta Super Saiyan Blue laat zijn gezicht zien en doet zeer binnenkort zijn intrede. De normale Gogetta is al pretty overpowred, dus deze versie wordt al helemaal dolle.
 • Heb jij de Netflix-serie Narcos al gekeken? Ga dat dan gauw eens doen! Er komt namelijk een turn-based game uit rondom deze geweldige serie, genaamd: Narcos: Rise of the Cartels. De game brengt twee campaign-modi met zich mee. Eentje waarin je de welbekende drugsbaron Pablo Escobar speelt en eentje waarin je op'm jaagt.
 • Twitch streamer PointCrow heeft het onmogelijke gedaan. Hij heeft Zelda: Breath of the Wild uitgespeeld zonder dat er maar één wapen aan toepas kwam. Niet één! Alleen schilden. Deze man is een beast.
 • De verkopen van de nieuwe Nintendo Switch-game Zelda: Link’s Awakening gaan als een speer. Om je een idee te geven: het is nu al de de snelst verkopende game van het jaar voor Nintendo. Rudy heeft de game ook al opgepikt. Ik helaas nog niet :'-(
 • Een groot Zelda-fan, genaamd Jukka Seppänen, heeft iets bijzonders gedaan. Hij heeft het iconische Koholint Island uit Zelda: Link’s Awakening nagemaakt in de echte wereld, met behulp van een 3D-printer. In de onderstaande video is te zien hoe alle lagen van het eiland worden gemaakt. Chapeu!
 • Dataminer abcboy101 heeft mogelijk nieuwe evolutie-lijnen voor Pokémon Sword & Pokémon Shield ontdekt op de website van de game. De codenaam van Grookey is bijvoorbeld Gorilla1. Dit lijkt erop te wijzen dat Grookey zal evolueren naar een gorilla, zoals enkele eerdere lekken en geruchten hebben bevestigd. Mmm...
 • Wie denkt dat Pokémon Go dood is heeft het goed mis. Onderzoeksbureau SuperData concludeerde dat de mobiele game in augustus een knalmaand heeft gehad. Niantic verdiende namelijk 176 miljoen Amerikaanse dollar, alleen al in de maand augustus. En daarmee is het de beste maand ooit, sinds juli 2016.
 • Zoals je misschien al weet: de legendarische serie Breaking Bad krijgt een vervolg, in de vorm van een film. In een pas opgedoken trailer is te zien hoe Jesse Pinkman, een van de hoofdrolspelers uit de oorspronkelijke serie, zichtbaar beangstigd in een auto luistert naar de radio:

Ja, dat was'm alweer voor deze nacht. Je hebt de eindstreep weer gehaald en nu is het tijd om die zure rottige maandag weer uit te zwaaien. Op naar de al iets minder erge dinsdag. Yes! Maar ben je niets vergeten? Heb je je wekker al gezet? Zijn je tanden gepoetst en liggen je boterhammen al weer klaar in de koelkast? Maar misschien wel het belangrijkste.. Heb je al een reactie geplaatst onder deze Nachtbraker? Het hoeft niet hoor, maar je zou er wel een lach door op mijn gezicht toveren, morgenochtend als ik Gameliner weer bezoek. Morgenavond staat.. Oh wacht, ik voor je klaar met een nieuwe Nachtbraker. Ons afscheid is voor deze keer dus maar voor korte duur, maar daardoor niet minder pijnlijk natuurlijk. Deze avond sluiten we af met een te gekke plaat. Eentje die de afgelopen dagen in ieder geval in mijn hoofd is blijven hangen. Tot morgen, m'n vrind!

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?