Nachtbrakers: 23/01 met Rocket League, The Witcher en Stardew Valley

Geplaatst: 24 januari 2020 00:00

Dag lieve lezer, het is weer tijd voor een Nachtbraker van je favoriete redacteur! Ook deze nacht zit weer bomvol leuke nieuwtjes uit de game-industrie en daarbuiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een anime van The Witcher of valentijnskaarten van Nintendo? Pak er dus maar gauw een kop warme chocolademelk en een zak chips bij, want er valt weer heel wat te lezen deze nacht.

  • Als jij zo'n nerd bent die op een computer gamet die op MacOS of Linux draait, dan heb ik slecht nieuws voor je. Psyonix heeft namelijk de ondersteuning van Rocket League voor deze besturingssystemen stopgezet. De game krijgt voor MacOS en Linux geen updates meer en je kunt er ook niet meer online spelen. Gewoon Windows draaien op je game pc dus, hoe kut het OS ook is...
  • Iedereens favoriete casual sim-game Stardew Valley is onlangs tien miljoen keer verkocht. En dan te bedenken dat deze game in slechts een paar jaar door een gozer in z'n eentje op z'n slaapkamer gemaakt is. Goed gedaan, ConcernedApe!
  • We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is de releasedatum van Rune Factory 4 Special bekendgemaakt! De game komt op 28 februari naar de Nintendo Switch. Ik kan niet wachten!
  • Voor fans van The Witcher heb ik goed nieuws. We weten inmiddels dat de Netflix-serie vernieuwd wordt voor een tweede seizoen. Netflix heeft echter ook aangekondigd dat er een anime film van The Witcher op de streamingdienst te zien zal zijn, genaamd The Witcher: Nightmare of the Wolf. Sugoi desu!
    \(^ヮ^)/
  • Voor Marvel-fans heb ik ook goed nieuws. Captain Marvel 2 is namelijk officieel in productie gegaan. Megan McDonnell van WandaVision gaat hoogstwaarschijnlijk het script schrijven voor de sequel.
  • Blizzard senior director Dan 'Shoe' Hsu heeft onlangs een wel hele interessante quiz op Twitter geplaatst. Het is namelijk een quiz waarbij je moet raden of een quote uit een van de Diablo-games komt of door kunstenaar Bob Ross is gedaan. Kun jij ze allemaal goed raden? Het is moeilijker dan je denkt!
  • Kun jij ook geen genoeg krijgen van Dishonored? Dan kun je je binnenkort tegoed doen aan de nieuwe Dishonored tabletop game. Want dat is natuurlijk waar we allemaal op zitten te wachten...
  • Waar we wel op zitten te wachten, is natuurlijk een nieuwe Steam Sale. De Lunar New Year Sale van Steam, om het Chinees Nieuwjaar te vieren, gaat precies van start wanneer deze Nachtbraker online is gekomen. Praise Lord GabeN!
  • Over Chinees Nieuwjaar en het jaar van de rat gesproken, Overcooked! 2 heeft een speciale update gekregen die wat nieuwe levels toevoegt en een nieuwe kok die eruitziet als een super schattige rat. Xīn nián kuài lè!
  • We weten inmiddels wel dat Hideo Kojima best wel een genie is. In een interview met Famitsu heeft de beste man gezegd dat hij, naast de grote gameprojecten, ook kleinere games, manga en anime wil gaan maken. Zeg, werkt u niet te hard, meneer Kojima?
  • Id Software en Nintendo hebben een semi-serieus gesprek met elkaar gehad over het toevoegen van Doomguy aan het roster van Super Smash Bros. Ultimate. Zou natuurlijk een goede manier zijn om DOOM Eternal te promoten. En zeg nou zelf, wie zie je liever? De badass Doomguy, of nog een fucking Fire Emblem-personage?
    (╯°□°)╯︵ ┻━┻
  • Sorry van die uitbarsting daarnet...
    ┬─┬ノ( º _ ºノ)
    Goed, we weten allemaal dat het over een kleine drie weken Valentijnsdag is. Om deze waardeloze en overduidelijk commerciële onzin te vieren, heeft Nintendo een zestal super cheesy valentijnskaarten gemaakt voor die ene speciale gamer in je leven. Als hij/zij hiermee nu nog niet met je uit wil gaan, dan ben je denk ik gewoon lelijk.
    ¯\_(ツ)_/¯

Het zit er weer op voor deze donderdag. Heb je een beetje van de nieuwtjes genoten? Ik heb ze in ieder geval weer met plezier voor je geschreven. Wat ik ook met veel plezier doe, is naar metal luisteren. Voor Death Metal Donderdag heb ik dus weer een leuk deuntje voor jullie uitgekozen. Ditmaal kun je ook de songtekst meelezen, zodat je misschien een beetje mee kunt volgen waar het nummer over gaat, haha. Anyways, ik ga je nu een fijne nacht wensen en kruip lekker mijn nest in. G'nite! <3

Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord