Nachtbrakers: 22/10 met Dragon Ball Z, Mario Kart Tour en Football Manager 2020

Ha lieve vrienden van de Nachtbrakers, het is weer dinsdagnacht. Traditiegetrouw sta ik daarom weer voor je klaar. Ik hoor je denken: "Uh Delano, dat is niet zo traditiegetrouw als dat je ons nu voorschotelt. Je bent namelijk al twee of drie keer van dag gewisseld met Claudia?" Ja, dat klopt, maar de dinsdagnacht is eigenlijk wel mijn kindje als we het hebben over de Nachtbraker. Ik heb alleen nooit gezegd dat ik een goede papa ben!... Dinsdagnacht betekent dat de week al weer bijna doormidden is en dat het weekend nog maar twee dagen verwijderd is. Een moment waar ik nu al naar uitkijk. Straks om 09:00 mag ik mijn fiets ophalen op een daarvoor bestemde locatie; deze is namelijk weggehaald op het station, omdat ik zo dom was deze te plaatsen waar het niet mocht. Het leven zit niet altijd mee. Goed, deze avond gaan we het hebben over Dragon Ball Z, Mario Kart Tour en Football Manager 2020. Zit je er klaar voor? Yeah Let's Go!

Nachtbrakers Delano

 • Ken je die game Anthem nog? Ja die game die zwaar geflopt was, hahahaha. Oké, die krijgt nu Halloween content. Wel schattig dat ze het nog proberen. Het Season of Skull event, dat mag je verwachten van onze EA-vrinden.
 • Op de Japanse televisie is er een commercial verschenen van de game Persona 5: Royal. Tien jaar geleden werden wij in Nederland ook nog dood gegooid met game-reclames, maar tegenwoordig is dat (helaas) een stuk minder. Maar goed, wie kijkt er nu nog televisie?
 • Als je dacht dat de MOBA-game Heroes of the Storm dood is heb je het goed mis! Het hoog geanticipeerde personage Deathwing doet zeer binnenkort zijn intrede in de game. Check hieronder zijn toffe reveal-trailer:
 • In een interview met Gameinformer legt Gamefreak uit waarom Pokémon-games altijd lastig te ontwikkelen waren voor de thuisconsoles. Pokémon draait namelijk ook om het sociale aspect; spelen met je vrienden waar en wanneer je maar wilt. Met een thuisconsole was het volgens de ontwikkelaar moeilijk om aan deze verwachting te voldoen. De Nintendo Switch is natuurlijk een ander verhaal.
 • Goed nieuws voor Xbox-gebruikers. De volgende Xbox gaat alle voorgaande Xbox One-controllers ondersteunen. Naar mijn mening is dit de beste controller aller tijden, dus suuuuuuper chill!
 • Yes, Luigi maakt eindelijk zijn intrede in die stomme mobile Mario Kart-game. Als blikken konden doden, dan was Luigi een ware seriemoordenaar. Dit filmpje zul je waarschijnlijk al wel eens gezien hebben:
 • Slecht nieuws voor de Russen onder ons die vanuit het moederland Call of Duty: Modern Warfare op de PlayStation 4 willen gaan spelen: het is helaas niet mogelijk. Sony gaat om onbekende redenen de game niet digitaal uitbrengen in het land. Vooralsnog zal de game wel digitaal verschijnen op de Xbox One en pc.
 • BioShock Directeur Ken Levine is bezig aan een meeslepende simulatie game. Zou het hier om de Sims 5 gaan?... Waarschijnlijk niet, maar ik hoop nog steeds op die game oké...
 • BANDAI NAMCO heeft een nieuwe video vrijgegeven van de game Dragon Ball Z: Kakarot, waarin de game stapsgewijs wordt geïntroduceerd aan het publiek. Te lui om naar YouTube af te dalen? Tjongejonge, nou vooruit, je kunt de trailer hieronder bekijken:
 • Electronic Arts heeft onlangs wederom veel shit over zich geen gekregen. Ditmaal niet omdat ze een game hadden volgestopt met lootboxes, maar omdat ze een half afgemaakte tweet de wereld in hadden geslingerd.
 • Alles wijst erop dat Call of Juarez: Gunslinger onderweg is naar de Nintendo Switch. Enkele game journalisten ontvingen namelijk een ansichtkaart van ontwikkelaar Techland. Op deze ansichtkaart zou de game geteased zijn.
 • Sports Interactive heeft geïnteresseerden meer verteld over de nieuwe Football Manager-game, die we volgende maand mogen verwachten. Deze livestream werd gehost op Twitch en in de stream werden er nieuwe functies tentoongesteld. Livestream gemist? Check het hieronder:

Pats boem hatseflats! Dat was de Nachtbraker weer voor deze nacht en hopelijk heb jij er weer van genoten. Ik kruip snel onder het wol, want morgen mag ik er vroeg uit. Zoals ik hierboven al schreef: ik mag mijn fiets gaan oppikken op een locatie en ik moet nog even checken waar dat precies is. Zo goed ben ik dan ook weer voorbereid, haha. Uiteraard sluiten we af met een toffe plaat. Blijf nog even hangen, ik wens je alvast een fijne nachtrust toe. Houdoe!

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?