Nachtbrakers: 22/01 met Xbox Series X, Silent Hill en klassieke Mortal Kombat

Gegroet stervelingen. Het is weer die tijd, de hoogste tijd. Welke tijd? Om jullie te vervelen met de Nachtbrakers rubriek natuurlijk. Dit keer hebben we echter wel wat moois in de aanbieding, yes sir. Het prototype van de Xbox Series X is namelijk gelekt, Konami denkt eventueel aan een reboot voor de geweldige horrorserie Silent Hill en de klassieke Mortal Kombat games komen misschien wel naar de huidige generatie consoles. Heel veel misschiens en what if's in deze editie. Nieuwsgierig? Let's get started.

Nachtbrakers Bram

  • Hellblade II is in ontwikkeling, dat weten we natuurlijk. Wat echter door Ninja Theory onthuld is, is dat het team maar liefst 2x zo groot is. Daar staat de II voor natuurlijk. Badumthis.
  • Red Dead Redemption 2 heeft natuurlijk een sterke singleplayer. De Photo Mode is nu eindelijk toegankelijk tot elk platform.
  • Er gaat spoedig iemand ontslagen worden, maar hier zijn de eerste afbeeldingen van de Xbox Series X. Niet vertellen dat je ze van mij hebt gezien, okay?

Xbox Series X Leak

  • De goeie gasten bij Konami zijn misschien dan toch eindelijk verstandig geworden. Er gaan vele geruchten rond dat de Silent Hill franchise dan toch die felbegeerde reboot krijgt.
  • Call of Duty blijft natuurlijk ontzettend populair. De shooter heeft de nieuwe update binnengekregen, waaronder een nieuwe crossbow. Superziek natuurlijk.
  • Fan van The Witcher serie op Netflix? Dan heb je geluk, want de officiële soundtrack is binnenkort te bewonderen op Spotify. Ik moet hem nog steeds kijken, dus geen idee of het wat is.
  • DOOM Eternal is op dit moment natuurlijk hete shit. Gameplay ziet er superziek uit tot nu toe. En dan zegt id Software dat de moeilijkheidsgraad te vergelijken is met Mario Kart? Oké dan.
  • Komedie legende Terry Jones is vandaag overleden. Gameliner wenst alle medebestaanden sterkte toe en bedankt Mr. Jones voor zijn geweldige bijdrage in komedie.
  • Volgens de gasten bij Pegi kan Mortal Kombat nog wel eens verschijnen voor de huidige generatie consoles. Ik hoop het van harte, kan ik die goede oude tijd ook nog eens meemaken.

MK Klassic

Dat was het weer voor vanavond. Een verdrietige sfeer hangt bij mij nu rond sinds ik het hoorde van Monty Python legende Terry Jones. Maar toen dacht ik aan het liedje dat ze ons voorgeschoteld hadden. Alweer zo lang geleden, maar de boodschap blijft zo sterk bij mij. Het leven is uiteindelijk een mix van vrolijke oppeppers en vreselijke teleurstellingen. Het beste wat je ermee kunt doen? Er doorheen gaan met een lach natuurlijk. Thank you and goodnight.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?