Nachtbrakers: 21/11 met Team Fortress 2, Shenmue 4 en Alien Isolation

Geplaatst:
Aangepast: 22 november 2019 00:03

Nou, het is weer donderdag. De werkweek is weer bijna voorbij en we kunnen straks weer vol goede moed richting het weekend gaan. Wat heeft jou de afgelopen week beziggehouden? Heb jij een begin gemaakt aan een van de 22 launchtitels van Google Stadia, of heb jij je zoals zes miljoen andere spelers beziggehouden met Pokémon Sword en Shield? Ikzelf hoor bij die laatste groep en nu ik de game uit heb gespeeld (afgelopen weekend al), heb ik wat meer tijd voor andere dingen. Waaronder natuurlijk het schrijven van deze Nachtbraker. Zit je er al klaar voor?

  • Als je weet waar ik het over heb, dan wil ik alvast zeggen dat ik je een heel tof persoon vind. Heb je echter geen idee, dan vind ik je alsnog een tof persoon, maar dan iets minder tof. Langrisser I & II heeft namelijk een Europese releasedatum en dat is wel 13 maart 2020! Hype!
  • Shenmue 3 is nog maar net uit, maar de ontwikkelaar richt zich nu al op deeltje vier. Game director Yu Suzuki heeft namelijk middels een in-game brief toegelicht dat hij uitkijkt naar de volgende avonturen van Ryo in Shenmue 4.
  • Ken je Divinity: Original Sin van het Gentse Larian Studios nog? De ontwikkelaar heeft nu via een Kickstarter genoeg geld binnengehaald om een bordspel van de game te kunnen maken. Where my tabletop nerds at?
  • Game streamingdiensten zijn echt helemaal de shit momenteel. Nu gaat Amazon, je weet wel, die online winkel waar ze in Amerika helemaal leip over zijn, ook een eigen game streamingdienst opzetten. Deze wordt volgend jaar aangekondigd. Nou, ik kan niet wachten...
  • Tijdens de afgelopen E3 heeft Nintendo bekendgemaakt dat Alien Isolation naar de Switch komt. De buitenaardse horrorgame heeft nu inmiddels ook een releasedatum gekregen. Zet je schoen er maar alvast klaar voor, want de game verschijnt op 5 december.

Dat was het dan weer voor deze donderdag. Zoals beloofd in mijn Nachtbraker van vorige week, is de donderdag vanaf nu Death Metal donderdag. Voor vanavond ga ik je dus verblijden, of lastigvallen als het niet zo je ding is, met een lekker deuntje. Vandaag is dat het nummer Sun of Nihility van de band Job For a Cowboy. Dit nummer komt van het album Sun Eater, dat alweer vijf jaar geleden in november verscheen. Goed, dit hele album heeft wat meer een Progressive vibe dan pure Death Metal, maar wie houdt er nou niet van Job For a Cowboy?

Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord