Gameliner 15 jaar vijftien-daagse

Nachtbrakers: 21/10 met Mario Kart Tour, Final Fantasy XIV en PewDiePie

Heb ik weer. Werk je je de hele week de kolere om twee dagen vrij te kunnen hebben, ben je uitgerekend op die vrije dagen zo ziek als een hond. De griep. Ja, het heerst zeggen ze dan. Dat zal mij aan mijn reet roesten, ik heb er geen zin in. Als klap op de vuurpijl liep ik vorige week ook nog als een manke giraf met een ontsteking in mijn voet. Maar goed, dan hebben we dat maar weer gehad. Nu ik me inmiddels weer beter voel na de nodige pillen naar binnen te hebben gewerkt, ligt vandaag de focus weer op de Nachtbraker. Snel die ellende vergeten en ons bezig houden met wat er echt toe doet; here we go!

Nachtbrakers Patrick

 • War never ends. Dat geldt dus ook voor World of Warships: Legends. Een grote update brengt een nieuwe campaign en Franse oorlogsschepen met zich mee. Bovendien begint vanaf 26 oktober een heus Halloween-event. Lekker spoken jagen op zee.
 • Als je fan bent van filmmuziek, dan kun je 25 april 2020 vast rood omcirkelen in je agenda. Dan organiseert het producersduo Thomas Bergersen en Nick Phoenix Two Steps From Hell Live. Lekker hoor!
 • Ontwikkelaar TAITO is wellicht het meest bekend geworden met de Puzzle Bobble-franchise. Binnenkort verschijnt Puzzle Bobble 4 Friends, maar die game krijgt ook een goed gevulde Collector's Edition. Als je fan bent van bolletjes schieten dan mag je die natuurlijk niet missen.

Puzzle Bobble 4 Friends

 • Skateboard-fans moeten zich nog even gaan vermaken met het echte werk, want Session is uitgesteld voor de Xbox One. De game zou later deze maand verschijnen, maar dat wordt naar verwachting nu eind november of begin december.
 • Naar MLB The Show 20 wordt vooral in Amerika uitgekeken, maar voor de enkeling hier die er op zit te wachten is er inmiddels een releasedatum bekendgemaakt. Vanaf 17 maart 2020 start het nieuwe digitale honkbalseizoen weer. Dus die moet ik tegen die tijd maar even halen voordat ik naar home run.
 • Eind deze maand start met patch 5.1 een nieuw hoofdstuk voor Final Fantasy XIV. De update brengt YoRHa: Dark Apocalypse alliance raid naar de game, dat geïnspireerd is door NieR. In een nieuwe trailer is ook gelijk de releasedatum van deze nieuwe content onthuld: 29 oktober.
 • YouTuber PewDiePie heeft een ban gekregen van China en is daar dus niet meer te bekijken. Nog 194 landen te gaan.
 • De Vice President van Riot Games weigert te erkennen dat Project A in feite gewoon een Overwatch-kloon is. Dat is het wel, maar Greg Street vindt van niet. Volgens hem behoren de games niet tot hetzelfde genre. Tsja.
 • Komend weekend organiseert Nintendo een nieuw Tetris 99-toernooi en is er een heuse cross-over met Luigi's Mansion 3. Als je tijdens het toernooi voldoende punten weet te scoren, dan verzeker je jezelf van een gaaf Luigi's Mansion 3 thema. HEBBEN!
 • Oja. Root Film is aangekondigd voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Dat je het effe weet.
 • Mario Kart Tour krijgt binnenkort weer een nieuwe update. Uiteraard staat ons een Halloween-evenement te wachten, waarvan Luigi (met zijn death stare), Waluigi en King Boo onderdeel uitmaken.
 • Stel je voor dat je je helemaal de kolere getraind hebt om een toernooi te winnen en het je dan uiteindelijk lukt om die bokaal in ontvangst te nemen, dan is het laatste wat je wil zien wel dat dat stuk schroot uit elkaar flikkert als je hem omhoog wil houden. Toch overkwam dat Eddie "Eddie" Lui na het winnen van het Hearthstone kamioenschap. En volgens Blizzard hoort dat zo.

Pats! Boem! Hatseflats! Dat was de nachtbraker voor de maandag alweer joh. Het leuke is wel dat we er nog vier voor je in petto hebben deze week. Het spits is weer afgebeten en ik ga mijn mand weer in. Morgen immers weer te werk. Maar dat doe ik natuurlijk niet voordat ik op een gedegen manier afscheid neem van mijn trouwe lezertjes. Met muziek uiteraard. Gewoon zomaar een nummertje, omdat ik het lekker vind klinken. Slaap lekker! Of niet, maakt mij het uit.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?