Nachtbrakers: 21/07 met GRATIS Rocket League, Avatar en Nintendo

Geplaatst:

Ha lieve vrind of vrindin van de Nachtbrakers, hoe is het met je? Wat heeft jou de afgelopen week beziggehouden? Het zou tof zijn als je je verhaal doet hieronder in de reacties. Ikzelf heb een absurd drukke week gehad en daar ben ik op moment van schrijven nog een beetje van aan het bijkomen. Vandaag was opnieuw druk, maar gelukkig mag ik nu samen met jou de dag afsluiten. Het nieuws in de wereld is alarmerend; het coronavirus lijkt opnieuw om zich heen te slaan in Europa en dat is geen tof gegeven. Maar gelukkig ben ik er om je even af te leiden van wat er allemaal gebeurt. Laten we beginnen.

onbekend

  • Altijd al eens Dark Soulds willen proberen op de pc, maar vond je het te duur? Op de website van Humble zijn alle Dark Souls-games flink afgeprijsd. Nu is je kans!
  • De game Risk of Rain verlaat eindelijk, na driehonderdduizend jaar, de 'vroege toegang'-fase. De ontwikkelaars van de game hebben ook maar besloten een nieuwe onverslaanbare boss toe te voegen. Ze hebben je geld toch al, dus boeie.
  • Rocket League wordt een gratis game. Dat is een geweldige move. Op dit moment kost de game twee tientjes. Als je van plan bent de game aan te schaffen, wacht dan even op het gratis-seintje. De game verdwijnt trouwens van Steam en debuteert zeer binnenkort in de Epic Games Store.
  • Jezelf altijd al afgevraagd of die LEGO-games een beetje tof zijn op de Switch? Dan is nu je kans om het te ontdekken, want er zijn ontzettend veel LEGO-games afgeprijsd. Sla je slag in de Nintendo eShop. Hiervoor dien je wel een eShop-account te maken en te koppelen aan een land in Noord Amerika. Ik weet het: discriminatie ten top.
  • Er was de afgelopen week ophef over Deadly Premonition 2. Je weet wel, die game waar ik niet echt te spreken over was. De game zou discriminerende inhoud bevatten jegens gamers, die deel uitmaken van de LGBT-community. Daarnaast hebben ze de game helemaal gefikst. Oké dat laatste was een grapje. De game is nog steeds bagger.
  • Ben je, net als ik, groot fan van het Avatar: The Last Airbender-univesum? Wellicht heb ik dan goed nieuws voor je. De opvolgster van Aang is samen met haar serie onderweg naar de bibliotheek van Netflix. Binnenkort, waarschijnlijk in augustus, kunnen we ook het avontuur van Korra opnieuw beleven. Hype much?
  • Enige tijd geleden ging het gerucht dat de Xbox Game Pass ook beschikbaar zou worden voor PlayStation-consoles en de Nintendo Switch. Big dady Phill Spencer heeft in een interview met GameStar gezegd dat dit waarschijnlijk niet gaat gebeuren. Jammer joh.
  • Nintendo onthulde onlangs de gemiddelde leeftijd van haar werknemers. Het blijkt dat de gemiddelde leeftijd binnen het bedrijf op 39.2 jaar ligt. Dat verklaart sommige boomer-acties van het bedrijf wel. Fiks je online service, Nintendo. ik blijf het zeggen.
  • En dan sluiten we af met een nieuwtje uit de smartphone-industrie. OnePlus heeft vandaag haar nieuwste smartphone aangekondigd; de OnePlus Nord. Het apparaat krijgt zes camera's, een full-hd 90-hertz scherm en gaat 5G-internet ondersteunen. Daarnaast wordt het apparaat standaard uitgerust met 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslagcapaciteit. De prijs van het toestel wordt €399,- en voor de specificaties die je terugkrijgt is dat een hele schappelijke prijs.

Nou lieve vrinden van de Nachtbrakers, dat was ie alweer voor deze nacht. Hopelijk heb je ervan genoten. Het is tijd om naar bed te gaan. Dat zeg ik evengoed tegen jou als tegen mezelf. Volgende week dinsdag zelfde tijd, zelfde redacteur, zelfde website. Auf wiedersehen! Oja, geniet nog even van de afsluitende plaat. Het is een diamantje, geloof me.

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord