Nachtbrakers: 21/03 met Stranded Deep, Coma 2 en Animal Crossing

Geplaatst:

Hallo beste mensen en welkom bij weer een nieuwe Nachtbraker van Wesley! Bah bah, wat was het weer mooi weer vandaag! Maar bij mij werd dat genot dezelfde avond weer de kop ingedrukt... De meeste maatregelen tegen het coronavirus verlengd tot 1 september! Binnen blijven. Nogmaals: bah bah. Wil je je hoofd toch even richting andere dingen zetten? Dan ben je hier natuurlijk aan het juiste adres! Lees en lach snel verder!

onbekend

  • De aftrap is voor... Animal Crossing! Want maart was een maand van de records voor deze game! Het hoeft alleen Super Smash Bros. Ultimate en Super Smash Bros. Brawl voor zich te dulden als het gaat om de hoeveelheid verkochte games in de eerste maand! Het is dus de best verkochte game van maart! Deze game is lekker op gang!
  • Kan Nintendo zonder Shigeru Miyamoto? Meneer Miyamoto is de Walt Disney van Nintendo. Hij zat achter zulke games als Donkey Kong, Zelda en Mario. Fans zijn bang dat ze niet zonder hem kunnen. Nu vragen dezelfde fans en analisten zich af of ze echt zonder Miyamoto zouden kunnen, als deze besluit zijn controller aan de boom te hangen. Gaan we het meemaken...?
  • Ooit Stranded Deep willen spelen? Dan heb ik goed nieuws voor je als je nog geen pc hebt. De game komt namelijk naar diverse consoles! Check hier de trailer.
  • Wist je dat er een idee lag om een James Bond film te maken die zich volledig afspeelde in het hoofd van James? Dit zegt de regisseur van 'No Time To Die', Cary Fukunaga. Zo zouden er nog meer bijzondere, rare en aparte voorstellen voorbij zijn gekomen die het daglicht niet hebben gehaald. Hmmm, eigenlijk wel jammer. Ik ben wel benieuwd hoe zo'n film eruit had gezien eigenlijk.
  • Leuk nieuws voor fans van The Rock. HBO is namelijk samen met deze worstellegende een serie aan het maken over, jawel, worstelen. De serie zal Cassius Jones volgen, die een worstelimperium probeert op te zetten die rond hip-hop zou draaien. Nou, als worstelfan EN als rapper zijnde, heb ik hier wel oren naar!
  • The Coma fans opgelet! Er komt een volgend deel naar de Switch volgende maand! Deze game gaat verder waar The Coma: Recut stopte. Ben je een horrorfan? Nou, nog even wachten, dan kun je weer lekker griezelen met een nieuwe game!
  • Ja ja, alweer Red Dead Online! Commerciële starters en ondernemers gaan zeker slagen in deze game! Traders en Moonshiners kunnen nu Role XP boosts verdienen bij verschillende activiteiten. Waar wacht je op! Zet je bedrijfje op en verdien!
  • We are Venom. Deze zwarte anti-held krijgt een sequel! Hij wordt echter wel uitgesteld tot 2021. Hij wordt uitgesteld, terwijl hij nog niet is aangekondigd. Beetje raar, maar goed.
  • Dr. Ludos, een gameontwikkelaar, heeft een tijdje geleden Yo-Yo Shuriken gemaakt voor de SNES. Dat is al bijzonder. Nu heeft hij nóg een game gemaakt. Maar is dat het meest bijzondere? Nee. Hij heeft de game namelijk gemaakt in tien uur tijd! Petje af, nu maar afwachten of het ook een leuke game gaat zijn!

Nou, beste mensen. Dat was hij dan maar weer! Hoop dat jullie hier en daar weer een lachje op jullie gezicht hebben gekregen of een traantje hebben weggepinkt. Hoe dan ook, dit was mijn Nachtbraker weer voor deze week. Weer heb ik deze met veel liefde in elkaar gezet voor jullie! Voordat ik ga drop ik hieronder weer even een lekker nummertje. Aangezien ik net papa ben, vraag ik me natuurlijk af of ik wel een goede papa gá zijn. Aan mijn vader heb ik geen goed voorbeeld gehad, want die zie ik al vijftien jaar niet meer. En daarom heb ik de laatste week onderstaand nummer vaak opstaan. Heel herkenbaar voor mij nu... Nou, na dit inkijkje in mijn leven, zeg ik jullie adieu en welterusten! Tot de volgende Nachtbraker!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord