Nachtbrakers: 21/02 Met: Animal Crossing: New Horizons, The Witcher en Zelda

Goedemorgen allemaal het is weekend is net begonnen en dat betekent dat het weer mijn beurt is voor de Nachtbrakers. Deze week zijn er eindelijk meer details onthuld over Animal Crossing: New Horizons en behoort Empire of Sin nu ook tot de club van uitgestelde games in 2020. Verder is de invloed van het Coronavirus op de game-industrie duidelijker geworden, zo heeft Sony deze week aangekondigd niet naar Pax East te komen uit angst voor het virus. Bah, genoeg depressiviteit, laten we deze Nachtbrakers snel beginnen.

Nachtbrakers Jolien

  • We beginnen met nieuws over het tweede seizoen van The Witcher! Namelijk dat Kristofer Hivju, aka Tormund Giantsbane uit Game of Thrones erin zit. Hij gaat de rol van Nivellen vertolken, een vervloekte adelman wiens verhaal verdacht veel lijkt op dat van Belle en het beest...
  • Iedereen werd verliefd op Baby Yoda uit de Mandelorian serie. Nu heeft Disney een heleboel merchandise van kleine bolletje schattigheid aangekondigd. Kan iemand een paar honderd euro aan mij doneren?
  • Na de Animal Crossing Direct hebben fans de gehele video uitgepluisd en nu maken ze zich zorgen. Waarom vraag je je vast af, nou in de direct is op 10:50 een grafsteen te zien. Zou dit een trol-actie van de ontwikkelaren zijn of is de arme oude Tortimer helaas niet meer onder de levenden… Wat denken jullie?
  • Hoewel Nintendo Switch eigenaren nog even moeten wachten op Doom Eternal, kunnen zij zich gaan bezighouden met de Doom 64 port, die 20 maart in de e-Shop uitkomt. Trouwens, volgens de laatste geruchten kost de Switch versie, maar $4,99. Nice!
  • Regisseur, acteur en scenarioschrijver Eli Roth gaat de regie op zich nemen voor de Borderlands film. Wacht eens even… komt er een Borderlands film?!
  • Hier komt nog één Witcher nieuwtje voor de nacht en dat is dat The Witcher 3: Wild Hunt een omzet heeft behaald van 50 miljoen dollar op Steam. KA-CHING!

the witcher 3

  • Nu komt het allerbelangrijkste nieuwtje van de nacht. The Legend of Zelda franchise bestaat vandaag 34 jaar. Happy birthday Link! May the goddess smile upon you.
  • Pokémon Home gebruikers opgelet! De clouddienst gaat op 27 februari een paar uur uit de lucht voor onderhoud. Maak dus geen plannen om je vechtmonstertjes over te zetten die dag.
  • Pokémon kaarten zijn terug van weg geweest. Vorig jaar zijn zo’n half miljoen kaarten verkocht via de veilingsite eBay. Wow dat zijn echt veel kaarten…

Pokmon TGC

Dit was het alweer voor de Nachtbrakers deze week. Volgende week vrijdag ben ik er weer om jullie in de nacht van leuke nieuwtjes te voorzien. Nu is het tijd om het weekend te starten met muziek! Deze week heb ik gekozen voor het nummer Memories van David Guetta en Kid Cudi. Fijn weekend allemaal en tot volgende week!

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?