Nachtbrakers: 20/12 Met The Witcher serie, Mario Kart Tour en Persona 5 Scramble

It’s almost the most wonderful time of the year! Voor mij in ieder geval, want hoewel Sinterklaas en zijn hulpje Piet voor altijd in mijn hart blijven voor de mooie jeugdherinnering vier ik met mijn familie al bijna tien jaar alleen kerst. Uitgebreid dineren en na het eten de pakjes uitpakken, die nu al een paar weken onder de boom liggen, terwijl de klassieke kerst-hits door de speakers schallen. Helaas moet ik vier dagen wachten op kerstavond. Eerst is deze Nachtbrakers aan de beurt dus laten we snel beginnen!

Nachtbrakers Jolien

  • Henry Cavill is nu te zien als Geralt of Rivia in The Witcher serie van Netflix, maar als hij zelf moest kiezen zou hij liever dag binnen blijven en videogames spelen. Ik snap je volledig Henry!
  • Om de feestdagen te starten heeft The Pokémon Company weer een Dynamax event gestart in Pokémon Sword and Shield. Spelers kunnen nu vaker de Pokémon Delibird in de Dynamax holen vinden.
  • Er is vandaag een nieuwe trailer verschenen voor Persona 5 Scramble. Dit keer staat het personage Makato Nijima in de spotlight!
  • Duitste voetballer Mesut Özil is uit de Chinese mobile game van Pro Evolution Soccer 2020 gezet. Hij sprak zich uit over de slechte behandeling van moslims in het land. Weer iemand die China op haar extreem lange tenen heeft getrapt…
  • Oh ja wist je trouwens dat de multiplayer betá van Mario Kart Tour al aan de gang is! Vast niet want alleen mensen met zo’n verdomde Gold Pass kunnen eraan meedoen… Ik ga nooit zes euro betalen voor een mobile game Nintendo!

mario kart tour 1

  • PUBG spelers gaan binnenkort een bestuurbaar vliegtuig krijgen om de strijd mee aan te gaan. Het testen van de eerste Motor Glider is namelijk begonnen. Je kan de gliders vinden op de Erangel en Miramar maps!
  • Het is ook kerst in GTA Online. Er is sneeuw gevallen in Los Santas en er zijn verschillende cadeaus te vinden. O ja, er is ook een nieuwe Furia Supercar uitgekomen.
  • Hier komt nog een trailer! Borderlands 3 heeft namelijk een launch trailer online gezet voor de start van de Moxxi Heist of the Handsome Jackpot event. Je kan hem hier bekijken!

Dit was het alweer voor de Nachtbrakers deze week. De volgende keer dat ik weer aan de beurt ben zijn de kerstdagen alweer voorbij… ik wil daar nog even niet over nadenken eerlijk gezegd. Ik hoop dat Anita Super Mario Maker 2 voor kerst krijgt en dat Bram Blasphemous onder de boom gaat vinden. Van de andere redactieleden weet ik helaas nog niet wat er op hun “All I want for Christmas” lijstjes staat, maar daar gaan wij in hopelijk in de komende dagen nog achter komen. Nu is het tijd om deze Nachtbrakers af te sluiten met één laatste kerst-hit, voordat de feestdagen officieel beginnen. Deze week is Wham aan de beurt met Last Christmas! Ik wil iedereen alvast een hele fijne kerst wensen en zie jullie volgende week weer.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?