Nachtbrakers: 20/11 met Borderlands 3, The Game Awards 2019 en de closed betas van Bleeding Edge

Geplaatst: 21 november 2019 00:00
Aangepast: 6 december 2019 14:33

December ziet er naar uit steeds beter te worden! Niet alleen krijgen we Halo: Reach voor de Master Chief Collection en Return to Jurassic Park, maar jij mag drie keer raden wie de line-up komt versterken. Juist em! Borderlands 3 toonde vandaag haar eerste DLC genaamd Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot en ik ben persoonlijk erg benieuwd. Verder is het een alledaagse woensdag toch? Wrong. Deze Nachtbraker zit weer vol met de gekste nieuwtjes uit gameland en ik ga ze speciaal voor jou even lekker presenteren. Ben je er klaar voor? Ik niet, maar ik ben er toch. Let's get started.

  • Fortnite spelers kunnen nog even langer genieten van seizoen 1 in Fortnite Chapter Two. Epic heeft besloten het nog wat langer te laten duren. Wees niet verbaasd als er meer content tussendoor verschijnt!
  • Je kan nu stemmen voor jouw Game of the Year! Bij Gameliner doen we eerlijk en wachten we nog even, maar de stempolen bij The Game Awards zijn open! Klik hier om te stemmen.
  • Nog meer goed nieuws voor Bleeding Edge! Als je de game speelt voor 30 maart dan krijg je wat zieke skins! Ook zijn er voor de pre-order fanaten closed bètas beschikbaar gemaakt!
  • De shotguns in Call of Duty: Modern Warfare worden niet met rust gelaten! De 725 shotgun is alwéér verzwakt en terug de game in gesodemieterd. Hopelijk werkt ie nog.
  • We All Fall Down is de nieuwste (en laatste) uitbreiding voor We Happy Few. Zullen vast wat mensjes blij mee zijn neem ik aan.
  • PlayStation 5 leak! Hij gaat 500 eurootjes kosten en verschijnt in november. Niet genoeg bewijs en ook nog eens niet heel bijzonder. Moving on!
  • West of Dead is nu tijdelijk beschikbaar voor de Xbox One, maar tot wanneer hoor ik je vragen? Nee? Ik vertel het je toch, 25 november eindigt de bèta.
  • Kun jij ook niet wachten op de nieuwe Borderlands 3 DLC? Dan kun je hieronder alvast een voorproefje nemen op wat je te wachten staat! De enige echte Randy Pitchford vertelt wat over de nieuwste uitbreiding en meer.

Dat was hem weer voor vanavond beste lezers. Veel shooter nieuws of niet? De Borderlands 3 aankondiging geeft mij wel motivatie om ervoor te zorgen dat al die verdomde achievements behaald zijn voordat de game uitkomt! Hoop jij binnenkort ook weer met wat games te beginnen? Laat het ons vooral weten in de comments. Ik heb voor vanavond nog wat plannen om sociaal te zijn met de vriendjes en vriendinnetjes. Dus als je het niet heel erg vindt, ga ik mij daar even bezig meehouden. Wees gerust, je ziet mij snel weer op de site verschijnen en ik heb een zoemend gevoel dat dat morgen is. Geniet van je avond en voor al je gamenieuws, blijf regelmatig checken bij Gameliner! Oh en nog steeds een lekker hard plaatje in herinnering van DOOM Eternal, die ik morgen gewoon had kunnen spelen verdomme.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord