Nachtbrakers: 20/09 Met Area 51, Links Awakening en Hatsune Miku

Het is weer vrijdag en dat betekent alweer de laatste Nachtbrakers voor deze week! Ben jij ook druk bezig met The Legend of Zelda Links Awakening en de Ni No Kuni: Wrath of de White Witch remakes die vandaag zijn uitgekomen? Of ben je druk bezig een dorp op hol te zetten als een terroristische gans in Untitled Goose Game? Ik heb in ieder geval voor deze vrijdagnacht weer een aantal nieuwtjes voor jullie op een rij gezet. Dus let’s begin!

Nachtbrakers Jolien

 • Eerder deze week vonden dataminers hints naar een Batman en Fortnite crossover. Nu zijn er opeens zes Batman game gratis in de Epic Game Store. Is this a conspiracy?
 • Fan van Matt Groenings Netlix serie Disenchantment? Dan heb ik goed nieuws voor je. Seizoen 2 staat vanaf vandaag op Netflix! Bingen dus.
 • De area 51 bestorming was vandaag en velen deden een poging om de mysterieuze militaire basis binnen te dringen. Deze held besloot het in Naruto stijl te doen. Kijk hem gaan!
 • Er zijn nieuwe details naar buitengekomen over de DLC voor Fire Emblem: Three Houses. Zo wordt Jeritza in sommige routes een playable character!
 • De Demogorgons zijn gearriveerd in Dead by Daylight. De nieuwe DLC, Dead by Daylight: Stranger Things Chapter is vanaf vandaag te downloaden!
 • Om de release van Zelda: Links Awakening te vieren, heeft Nintendo acht levels op Super Mario Maker 2 geplaatst die geïnspireerd zijn op de populaire franchise. Je kan de codes hieronder vinden!

Zelda Mario Maker

 • Het tweede seizoen van de populaire anime Fruits Basket komt ergens in 2020 uit. Dat wordt helaas weer wachten tot de serie weer verder gaat...
 • Sonic Team Racing en ChuChu Rocket! Universe komen naar Apple Arcade! Sega heeft bevestigd dat deze twee titels naar het nieuwe gameplatform van Apple toekomen!
 • Het is nog geen dierendag, maar Untitled Goose Game is nu al in de aanbieding met 25% korting in de Nintendo E-shop. Tot 4 oktober kan je kiezen of je de terreur gans wil gaan uithangen.
 • Jai Courtney hoopt dat zijn personage Captain Boomerang niet doodgaat in The Suicide Squad film. Je weet het maar nooit Jai, maar het is altijd goed om hoop te houden.
 • Vandaag was het Wargaming Fest in Minsk en het blijkt dat 250 duizend mensen op dit game festival in Wit Rusland zijn afgekomen. Ik denk dat dit festival wel een succes genoemd mag worden!
 • Hatsune Miku fans opgelet! De vocaloid gaat volgend jaar optreden in de Ziggo Dome. De kaarten gaan vanaf 27 september in de verkoop vanaf tien uur.

Hatsune Miku1

Dit was het weer voor de Nachtbrakers deze vrijdag. Volgende week moet ik helaas voor school op pad en kan ik de Nachtbrakers niet doen, maar geen zorgen, want Anita neemt de Nachtbrakers volgende week van mij over. Nu is het weer tijd voor mij om weer terug te keren naar Koholint Island om Link te helpen de Windfish wakker te maken, maar natuurlijk niet zonder jullie nog een nummer te geven om naar te luisteren! Fijn weekend allemaal en tot over twee weken!

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?