Gameliner 15 jaar vijftien-daagse

Nachtbrakers: 20/01 met Nintendo, Star Wars Jedi: Fallen Order en PlayStation 5

Hela, ik kom je vandaag even wat kleur brengen op je blauwe maandag. Of nou ja, technisch gezien is het ook al dinsdag. De meest depressieve dag van het jaar ligt nu weer achter ons, dus het kan nu alleen nog maar beter gaan. En het bewijs daarvoor is snel geleverd, want je zit nu lekker je dagelijkse dosis Nachtbrakers tot je te nemen. Mijn pesthumeur viel de eerste dag van deze week vreemd genoeg wel mee, maar ik heb daar niet echt een verklaarbare reden voor. Ach, niet alles hoeft ook een reden te hebben natuurlijk. Zeg, heb je zin om wat nieuws naar je hoofd geslingerd te krijgen? Daarvoor ben je hier immers, toch? Ik heb weer het één en ander bij elkaar geraapt, dus be there or be square. Komt 'ie.

Nachtbrakers Patrick

  • Het ziet er naar uit dat Sony de slogan 'This Is For The Players' van PlayStation overboord gooit en het over een andere boeg gaat gooien. Op het account van PlayStation Europe staat namelijk een nieuwe slogan te lezen; 'It's Time To Play'. Wordt er dus niet echt beter op.
  • Path of the Warrior is voorzien van een update. Je kunt vanaf nu ook samen met iemand anders in co-op spelen. Is dat niet leuk? Waarschijnlijk wist je niet eens van het bestaan van de game af, maar je weet nu dat er ook een co-op modus in zit.
  • Volgende week gaat de technische bèta van Disintegration van start. Om je vast warm te maken is er een trailer op het kanaal van Xbox gedropt. Check maar.
  • Oude van dagen hebben over het algemeen vrij weinig met gamen, zo ook Joe Biden die een beetje seniel lijkt te worden. Hij heeft de ontwikkelaars in Silicon Valley uitgemaakt voor "Little Creeps" die games maken waarin je elkaar moet vermoorden. Hij heeft vast al een tijdje niet in de spiegel gekeken, de little creep.
  • Er gaan geruchten dat The Order: 1886 een sequel kan verwachten voor de PlayStation 5. Ik juich het toe, maar heb de korrels zout al paraat.
  • Onze tenen vriezen er voorlopig nog niet af met dit weer, maar je kunt altijd nog de kou opzoeken in Monster Hunter World: Iceborne. Er is namelijk een roadmap vrijgegeven voor de content die we het komende half jaar kunnen verwachten. De ijspret is dus nog zeker niet voorbij.

Monster Hunter World Iceborn roadmap

  • Er is een nieuw patent aangevraagd door Nintendo waarin een stylus voor de Nintendo Switch omgeschreven wordt. De stylus zit verwerkt in de joy-con en - mocht je niet zelf op het lumineuze idee zijn gekomen - kun je gebruiken op het scherm van je Nintendo Switch.
  • Soms krijg je als stemacteur een rol toebedeeld waar je een beroep moet doen op je creativiteit. Zo ook Gideon Emery. De naam zegt je waarschijnlijk helemaal niks, maar hij heeft BD-1 ingesproken voor Star Wars Jedi: Fallen Order. Dit deed hij met een kartonnen versie van BD-1 en een fluitje. Toch kunstig.
  • Om nog maar even op Monster Hunter World: Iceborne terug te komen; Capcom heeft op het Japanse twitterkanaal van Monster Hunter een making of-video gepost waarin je de motion capture acteurs in actie ziet.

Nu je weer een beetje bent opgevrolijkt door mijn Nachtbraker van vannacht is het tijd om je weer in een depressie te storten. Het is namelijk alweer afgelopen (ahhh). Ja, ik vind het ook jammer, maar het is niet anders. Voordat je Blue Monday Blues weer begint kun je eerst nog luisteren naar een lekker deuntje zo in de late uurtjes. En daarvoor mag je best je speakers even voluit zetten om je buren wakker te maken. Je leeft maar één keer toch? Ik ben alleen niet aansprakelijk voor eventuele ruiten die sneuvelen of banden die lek gestoken worden, dus het is wel allemaal op eigen risico. Weet je wat, omdat ik zo'n aardige gozer ben en Blue Monday toch een klote dag is, krijg je kutmuziek. Wel met een vleugje Hip Hop erdoor, het blijft toch maandag he? Sterkte.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?