Nachtbrakers: 19/11 met Pokémon, Nintendo en Google Stadia

Dag lieve vrinden van de Nachtbrakers, de dinsdagnacht is weer aangebroken. Dat betekent dat niemand minder dan d'n Delano de nachtwacht mag houden. En uiteraard belooft dat weer een smakelijke Nachtbraker. Hoewel ik sinds vorige weer geïnstalleerd ben als volwaardige redacteur voor deze geweldige website, houdt de drukte stevig aan. Als een parasiet heeft het mij in z'n greep en hoe hard ik ook schud, het blijft aan me vastgekleefd zitten. Ondanks dit feit probeer ik mijn stempel te blijven drukken op Gameliner, door het schrijven van meer nieuws en het vullen van dit soort artikelen vol ongein. Afijn, deze avond gaan we het hebben over Pokémon, Nintendo en Google Stadia. Zit je er klaar voor? Mooi, dan gaan we gezellig van start!

Nachtbrakers Delano

  • Heb jij Pokémon Sword & Shield al uitgespeeld? Een of andere nerd genaamd Celvx wel. En raad eens, hij versloeg de hele game met slechts een fucking schaapje. Wooloo!
  • Vanaf vrijdag staat de game-industrie in het teken van één game: Poké.. Star Wars Jedi: Fallen Order. Er is vanaf vandaag zelfs een Star Wars-crossover event gaande op Roblox. RO-BLOX mensen. Je weet wel, dat slappe aftreksel van Minecraft.
  • Er is vandaag plotseling een nieuwe champion onthuld voor League of Legends en zijn naam is Aphelios. Met zijn anime achtige vibe steelt hij nu al de harten van menig e-girl. Oja, Aphelios is trouwens een marksman. Hij gaat dus de damage leveren in de chaotische gevechten.
  • Zit jij al tijden te wachten op goede kortingsacties van Nintendo? Guess what, Black Friday staat bijna voor de deur en Nintendo heeft aangekondigd dit jaar digitaal korting te geven op grote titels. Bijvoorbeeld dertig procent korting op games als The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Super Mario Odyssey.
  • Heuj, er zijn vier nieuwe Warcraft-heroes toegevoegd aan de Battlegrounds gamemodus in Hearthstone. Elise Starseeker, Brann Bronzebeard, Sir Finley Mrrgglton en Sindragosa doen nu ook mee aan het gevecht.

HSBattlegrounds

  • De verkoopcijfers van de Nintendo Switch in het Verenigd Koninkrijk kende vorige week een stijging van maar liefst dertig procent. Dit had te maken met de lancering van de Pokémon Sword & Shield-games.
  • De hoog geanticipeerde flip cover-bescherming voor de Nintendo Switch Lite is op weg naar de markt. Jeeej! Wanneer de accessoire in Nederland verkrijgbaar wordt is helaas nog niet bekend.

Google Stadia2

Goed, dat was de Nachtbraker voor deze week. Hopelijk heb je er weer van genoten. Nu je dit artikel hebt gelezen is het bijna tijd om je mobiel weg te leggen en je ogen te sluiten. Met de nadruk op bijna, want voordat je gaat genieten van je welverdiende rust, luister je natuurlijk nog even naar een plaat die ik zorgvuldig voor je heb uitgekozen. Slaaplekker alvast en tot volgende week, m'n vrind!

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?