Nachtbrakers: 19/09 met League of Legends, Apex Legends en Nintendo Switch Lite

Dag lieve vrinden van de Nachtbrakers, ja daar is ie weer. De afgelopen week heb je mij moeten missen op de dinsdag, maar vandaag ben ik er dan ein-de-lijk weer voor je. Ditmaal je echte favoriete Gameliner-redacteur, sorry Claudia. Het was me weer een weekje. Onze eeuwige jongeling uit Pallet Town wint zowaar even een Pokémon League. Gefeliciteerd, ik gunde het je eigenlijk al veel eerder. Die sadistische Japanners hebben je veel te lang laten zwoegen. Maar hé, het is je gelukt. Je hebt in ieder al meer gewonnen dan ik deze week. Het enige wat ik deze week heb gewonnen zijn wat extra kilo's op de weegschaal. Ik ga echt super slecht nu de chocolade kruidnoten me aankijken in de supermarkt. Waarom liggen deze er in godsnaam al? Help! Het is een catastrofe voor m'n afgetrainde buik. Goed, genoeg onzin.. Tijd voor Nachtbrakers. Yeah Let's Go!

Nachtbrakers Delano

 • Fan van eSports? Nice, ik ook. De Verenigde Staten krijgt in 2020 een televisiezender waar alleen maar eSports uitgezonden gaat worden. VENN gaat het heten. Ik wil zoiets ook in Nederland!
 • Bekend met de game Dowenwell? Zelf ken ik het niet, maar het schijnt dat je deze game gratis kan downloaden voor je Android-smartphone. Het kan zijn dat je deze game ooit op je Switch, PlayStation 4 of pc hebt gespeeld.
 • League of Legends-ontwikkelaar Riot Games heeft het logo van mijn favoriete game helemaal vernaaid. Nee maar gewoon echt verpest, vernaaid, vernagelt. Het ziet er niet uit. Ik moest huilen toen ik het zag. Oké, dat niet maar het was wel kut. Oordeel zelf maar even.

New LoLlogoNieuw (links) vs. oud (rechts)

 • We weten inmiddels allemaal dat Microsoft de plank heeft misgeslagen met de Xbox One (sorry Timo). Als je het niet eens meer wilt hebben over het aantal Xbox Live-gebruikers dat je hebt, dan is er vrijwel zeker stront aan de knikker. Ja, dat wilden ze dus niet.
 • Sony heeft haar eigen Nintendo Direct-presentatie aangekondigd, maar dan heet het State of Play Broadcast. Onze vrinden van Sony hebben beloofd nieuwe games aan te kondigen tijdens deze livestream. Zet 24 september maar alvast in je agenda.
 • Wat zou er eigenlijk gebeuren als je je Nintendo Switch Lite probeert te docken? Austin John Plays zocht het voor je uit. Check z'n video:
 • Vroeger speelde ik nooit met LEGO. Tegenwoordig kun je ook LEGO-games spelen op je console, maar het trekt me nog steeds niet. Het is wel leuk dat je de Nintendo Switch-versie van LEGO World nu kunt oppikken voor dertien euro. Da's geen geld!
 • Er staan wat vette retro-games in de uitverkoop-etalage in de digitale winkel van Sony. Zo kun je onder andere Spyro: Reignited Trilogy, Onimusha: Warlords, Grim Fandango Remastered, Mega Man 11, Sonic Mania, en Pac-Man Championship Edition 2 voor een genadeloos lage prijs aanschaffen
 • Yes! Er komt binnenkort eindelijk een competitieve Nintendo Switch-game uit. Agents: Biohunters, zo heet de game. Als deze game uit is dan 1 v 1 ik jullie de moeders.
 • Ubisoft heeft iets meer last van Ddos-aanvallen sinds dat zij Rainbow Six Siege: Operation Ember Rise hebben uitgebracht. Het bedrijf heeft kenbaar gemaakt harde maatregelingen te nemen tegen gamers die mee participeren in deze aanvallen. En terecht.
 • Bezit in een iPhone 6s of hoger? Sinds vandaag heb je de mogelijkheid om IOS 13 te installeren. Waarschijnlijk is dit de laatste software-update waarin de iPhone 6s wordt meegenomen. Ja iPhone 6s-gebruiker, je kunt dus nog even vooruit. Dit jaar nog..
 • Speel je Apex Legends? Nee, ik ook niet. Al vind ik dit wel de leukste Battle Royale-game die er is. Anyways, er komt een nieuw karakter naar de game, genaamd Crypto. Het is wel een beest. Check z'n trailer maar eens:

Ja lieve vrinden, dat was het dan weer. De Nachtbraker van donderdag 19 september. Of was het nou de Nachtbraker van vrijdag 20 september? Tja, wij vinden het ook nog steeds erg verwarrend. Ik wil jou weer van harte danken, want je hebt het zowaar weer tot het einde gered. Volgende week heb ik het genoegen om niet één keer, maar twee keer voor je klaar te staan in de nacht. Super tof, al zeg ik het zelf. Je treft me sowieso weer op dinsdag. Die andere dag houd ik nog even geheim. Goed, het is tijd om er weer te nokken. Nog even succes morgen op je laatste werk of schooldag. Je kunt het strijder! Traditiegetrouw sluiten we de Nachtbraker weer af met een fijne tune:

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?