Nachtbrakers: 19/02 met Halo NERF, Biomutant en No Man's Sky

Mensen! Wat een heerlijke avond! Ein-de-lijk is het dan zo ver! Halo Infinite nieuws! En wie brengt ons dat nieuws? NERF. Fucking NERF. Echt waar, die gasten bij 343 Industries maken mij helemaal gek met hun nieuwsdroogte. Afijn, het is beter dan niks. I guess. What else is new? Homies, ik heb weer wat bij elkaar gesprokkeld vanavond, daar word je bang van. Biomutant is kennelijk dus niet overleden, No Man's Sky poept nieuwe schepen uit en nog veel meer. Ga er goed voor zitten en vertik het om voor 01:00 in slaap te vallen, voor de Nachtbraker van vandaag! Let's get started.

Nachtbrakers Bram

  • Age of Wonders: Planetfall krijgt een nieuwe update genaamd de Tyrannosaurus Update. Het voegt meerdere fanrequests toe aan de game. Ik meld dit want Tyrannosaurus is echt een dope naam.
  • 343 Industries laten naast hun partnership met NERF ook weten dat ze in zee zijn gegaan met Esports Engine. Ze gaan Esports groots aanpakken met Halo Infinite. Boeit mij dit? Mwa. Heb ik dat Nederlandse spreekwoord met zee compleet verkeerd gebruikt? Zou goed kunnen.
  • We krijgen via NERF onze eerste goede blik op de MA40 Assault Rifle. Het design doet mij denken aan Halo: Reach's versie van het automatisch geweer. NERF laat ook weten dat als je dit beestje koopt, je een ingame wapen skin krijgt, die precies op het speelgoed lijkt. Wapen skins keren dus terug, ik had echt veel liever ander nieuws gehad.
  • Session is een skateboard game die nu te spelen is op pc! Binnenkort komt de game naar de Xbox One. Ja dit hadden we gemeld in een andere Nachtbraker, maar ik ben cooler dus ik geef jullie nu een releasewindow. Lente. Graag gedaan.
  • THQ Nordic gaat all-in op de remaster van Gothic. Na een ontzettend goede receptie zetten ze door. Nice voor de fans uiteraard!
  • Biomutant is echt ontzettend lang geleden onthuld en niemand heeft een enige idee hoe het met die game onderhand zit. Nou kennelijk gaat het goed zeggen de ontwikkelaars. Joe. Ik zie hem wel verschijnen op die oneindige backlog.
  • Embracer Group koopt Sabre Interactive op voor 525 miljoen dollar. Nu denk je, maar Bram, why the fuck vertel je mij dit? Ja, dat weet ik ook niet.
  • Crash Team Racing krijgt binnenkort zijn laatste Grand Prix. Ze sluiten af in stijl, namelijk in de ruimte! Lekker overdreven en over de top. I like that.
  • Heb je ook wel eens dat idee gehad, dat je eigenlijk wilt dat je schip leeft? Nee? Nou pech, want No Man's Sky laat je eieren broeden waar alienschepen uitkomen. Gadverdamme.

Beste lezers, ik ga afscheid nemen. Voor een paar dagen. Ha, got you. Nee, het boeit uiteraard niemand iets. Wat wilde ik ook al weer zeggen? Right, ik ga mezelf een aantal dagen bezatten tijdens carnaval. Ik heb er uiteraard erg veel zin in. Behalve in de muziek, irritante mensen, de kater, het niet binnenkrijgen van vitamines en het gewelddadig overgeven in de vrieskou. Voor de rest heb ik echter ontzettend veel zin in! Ik zal dus helaas niet je het nieuws voorschotelen hoe ik dat normaal doe, maar maak je niet druk. Conten overload de aankomende dagen/weken. Gameliner blijft altijd draaien natuurlijk. Houdoe en bedankt. Bedankt voor het lezen.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?