Gameliner 15 jaar vijftien-daagse

Nachtbrakers: 18/10 Met Okami, Star Wars en Superman

Welkom bij alweer de laatste Nachtbrakers van de week! Hier kan je vanavond weer een aantal leuke, grappige en interessante nieuwtjes lezen. Tenzij je knock-out ligt tegen middernacht, omdat je je rot hebt gerend om een bodybuildende draak te verslaan in de vandaag uitgekomen Ring Fit Adventure op de Nintendo Switch. Ik ben zelf niet zo van het fitnessen, maar ik vind Ring Fit Adventure er oprecht leuk uitzien dus wie weet ga ik hem ooit aanschaffen. In ieder geval let's get this show on the road!

Nachtbrakers Jolien

  • Ken je Okami nog? Één van de beste honden games ooit gemaakt. Clover Studio's, de ontwikkelaar van de game zegt dat de game een vervolg gaat krijgen! De de studio staat er wel om bekend hun fans te trollen, dus lees dit nieuwtje met een korreltje zout...
  • Actrice Daisy Ridley heeft bekendgemaakt dat de relatie tussen haar personage Rey en Kylo Ren verder onderzocht gaat worden in de nieuwe Star Wars film:The Rise of Skywalker. Ik weet niet of ik enthousiast moet zijn of bang voor deze aankondiging.
  • Vandaag is het Pokémon Center in London officieel geopend! Het bleek meteen op de eerste dag een succes te zijn, want het was zo druk dat de pop-up store negen uur eerder de rij moest dichtgooien. De rij was lang, echt lang...
  • Ben je in het bezit van een oude Dungeons and Dragons boek? Blijkbaar zijn die veel meer waard geworden sinds Stranger Things populair werd. Bepaalde boeken worden nu met gemiddelde bedragen van $120 verkocht.
  • Plants vs. Zombie fans hebben geluk vandaag, want Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville is vanaf vandaag wereldwijd uitgekomen!
  • The Outer Worlds komt bijna uit. In een nieuwe trailer wordt letterlijk gevraagd of je het universum wil vernietigen. Als ik de trailer moet geloven heb je daar waarschijnlijk een keuze in. Het klinkt wel een beetje verleidelijk...
  • In December gaat Clark Kent eindelijk zijn ware indentiteit als Superman onthullen. Ik ben nog steeds verbaasd dat niemand in Metropolis zijn best wel slechte vermomming doorhad.
  • Retro-Bit heeft in samenwerking met Sega een roze controller gemaakt. Tien procent van elke verkochte controller wordt gedoneerd aan de National Breast Cancer Foundation!
  • Fist 4 Figures heeft een nieuw standbeeld aangekondigd en het gaat om niemand minder dan prinses Zelda uit Breath of The Wild. Daar gaat al mijn geld...

Zelda3

Dit was het alweer voor de Nachtbrakers vandaag. Na alle merchandise in het Pokémon Center gezien te hebben in de vele video's die vandaag zijn verschenen, wil ik niets liever dan een trein of vliegticket boeken naar Londen. Als ik daar ben aangekomen en zes uur lang in de rij heb gestaan kan ik de hele winkel gaan leegkopen. Helaas moet ik nog even doorsparen om dat doel te bereiken... Nu is het tijd om deze Nachtbrakers af te sluiten met muziek en om een beetje in de geldsfeer te blijven heb ik voor vanavond gekozen Liam Payne met Stack it Up! Fijn weekend allemaal en tot volgende week!

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?