Nachtbrakers: 18/09 met Planet Zoo, Pokémon Black and White en Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Oh, hallo. Alles goed? Je zit er alweer halverwege doorheen. Door de werkweek bedoel ik dan hé. Maar je komt hier niet om na te gaan denken over de gebeurtenissen op werk natuurlijk, tenminste ik in ieder geval niet. Ik ben lekker bezig nutteloze en onzinnige feitjes voor jullie te verzamelen. Mijn publiek entertainen is mijn enige zorg. Dus wat staat er beneden op je te wachten? Je kan feest vieren met Pokémon, een oude klassieker opnieuw aanschaffen of kijk je toch liever uit naar de informatie van de Planet Zoo beta? Je ziet het hier. Let's get started.

Nachtbrakers Bram

 • Choo choo. Wat komt er nu binnenrijden? Jazeker, Train Simulator 2020. Voor de fanatieke conducteurs onder ons, hij is vanaf vandaag beschikbaar.
 • Er is een game jarig hoera, hoera. Dat kan er natuurlijk maar één zijn en dat is Pokémon Black and White. Krookodile is natuurlijk de beste generatie vijf Pokémon, maar laat vooral jouw favoriet achter in de comments!
 • Nieuwsgierig wat je van de beta van Planet Zoo kan verwachten? Deze trailer geeft je een aardig idee!
 • Geniet je zoals ik nog steeds van Borderlands 3? Kledingwinkel Spencers heeft nieuwe merch. Get that loot!
 • Enslaved: Odyssey to the West verdween voor een tijdje van de online gameshops, maar nu is de avontuurlijke klassieker terug. De game is beschikbaar voor verkoop in Europa en Japan.
 • Ooit een potje Ghost Recon willen spelen met Lil Wayne? Nee? Hier is toch een komische trailer met de welbekende rapper.
 • One Piece: World Seeker krijgt een nieuwe uitbreiding, hoezee. Dit wordt de tweede uitbreiding. Hopelijk speelt iemand het nog.
 • Gang Beasts is een en al plezier. Als je vrienden hebt tenminste. Hoe dan ook, de game krijgt een fysieke release in december.
 • Kijk hier nou toch eens. Een zombie mevrouwtje in Red Dead Online. Het zal toch niet waar zijn...

Red Dead Online Easter Egg 1 Credits

 • Een nieuwe PUBG patch komt eraan. Het brengt een nieuwe shotgun en nieuw progressie systeem. Cool.
 • Bungie heeft een vijf jaar lang durend plan voor de content van Destiny 2. Dus als je op Destiny 3 zit te wachten, succes ermee. Winterslaapjes houden helpt misschien.
 • Apex Legends nieuwe character is gevonden in de game. Hieronder zie je hoe hij eruit ziet en hoe je hem vind!

Ik ga er geen doekjes om binden, ik ben kapot. Ik kan echt niet wachten tot ik in mijn bed lig weg te rotten. Nog een paar nachtjes en dan is het weer weekend. Wij hier bij Gameliner zorgen er in ieder geval voor dat er dagelijkse heerlijke artikelen voor jullie worden klaargemaakt. Met alleen maar passie en liefde natuurlijk. Je kunt na een lange dag altijd bij ons op de site terecht, om even lekker nergens meer aan te denken en je gewoon eens even goed te vermaken. Morgen zijn we er weer en hopelijk zien we je dan ook weer terug. Goedenacht, slaap zacht en laat de bedbeestjes niet bijten.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?