Nachtbrakers: 18/02 met Kingdom Hearts, Fortnite en Rainbow Six Siege

Na een week van afwezigheid is het weer tijd voor de Nachtbraker op de Dolle Doors Dinsdag. Vorige week was ik ziek dus heeft Alex het voor mij overgenomen. Bedankt hiervoor, Alex. Nu naar deze week; laten we gaan kijken of de nacht nog wat nieuws brengt.

Nachtbrakers Philip

  • Goed nieuws voor fans van Kingdom Hearts, want de remasters van Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX en Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue zijn nu verkrijgbaar voor de Xbox One. Dus ga snel naar de Microsoft Store, maar schrik niet van de prijs. Voor beide games betaal je meer dan honderd euro.
  • Daarentegen slecht nieuws voor de fans van Dissidia Final Fantasy NT, want het ontwikkelen van nieuwe content voor de game gaat na vijf jaar stoppen. De arcade, PlayStation 4 en de pc-versies krijgen geen verdere updates na de toevoeging van Ardyn. Je kunt nog steeds online van de game genieten, maar daar komt natuurlijk ook ooit een einde aan.
  • Even iets luchtigs of zeg maar koels. YouTuber JMAGG heeft voor zijn PlayStation 4 Pro een koeling systeem gebouwd dat zijn PlayStation met water koel houdt. Iets wat we allemaal wel kunnen gebruiken, zeker als je van lange gamesessies houdt. Nu maar hopen dat het niet gaat lekken.
  • Remedy Entertainment maakt zich klaar om live service business te stappen met Vanguard. De ontwikkelaar van Control and Alan Wake werkt met vijftien personen aan deze game met bekende Remedy-elementen. Na het testen van een speelbaar prototype is de Finse studio klaar voor de voorproductie.
  • Zweedse ontwikkelaar en uitgever Paradox Interactive heeft de cijfers van 2019 bekendgemaakt. De omzet is met veertien procent gestegen en de winst met vier procent. Games zoals Battletech, Cities: Skylines, Europa Universalis IV, Hearts of Iron IV en Stellaris hebben gezorgd voor deze cijfers. CEO Ebba Ljungerud gaf aan dat dit jaar tekenend is voor de toekomst en komen dit jaar met o.a. Vampire: the Masquerade – Bloodlines 2, Crusader Kings III en Empire of Sin.
  • StarCraft: Ghost is een game die na veel ontwikkelingsproblemen in 2014 is gecancelled. Volgens Kotaku zijn er online screenshots en video’s te vinden van een speelbare StarCraft: Ghost die is ontwikkeld op een Xbox development kit. Misschien is het mogelijk om dan te zien waarom Blizzard de handdoek in de ring heeft gegooid.
  • Fortnite chapter 2 – season 2 komt er aan. Epic Games is de fans vanaf vandaag aan het teasen met afbeeldingen op Twitter. Het thema dat je steeds op de afbeeldingen tegenkomt is goud en de datum 20 februari. Schijnbaar worden alle gewone items van goud met de update. Nog even geduld, over twee dagen weten we het.
  • Als je veel EA games speelt, heb je het vast al gemerkt, want de servers van EA zijn vandaag gecrasht. Electronic Arts heeft dit toegegeven en werkt aan het probleem. Games zoals FIFA, Battlefield en de Madden-serie zijn momenteel niet online te spelen. EA zegt dat ze de fans op de hoogte houden.
  • Rainbow Six Siege krijgt een nieuwe skin van een iconisch video game personage. Lara Croft komt naar Siege met haar eigen Character Skin, tenminste je kunt deze skin gebruiken met operator Ash. Het is een elite-skin dus verwacht een prijs rond R6 credits. Bij de Ash Elite Set zit een overwinnings animatie, verschillende weapons skins en een Lara Croft chibi charm.

Zo het zit er weer op. Het nieuws om je de nacht door te helpen is gedaan. Dus er rest nog één ding en dat is muziek. De eerste single van The Doors was niet verantwoordelijk voor hun doorbraak, maar toch is het een prettig nummer. Dus geniet van de bossa nova beat van Densmore en deze keer een versie met livebeelden in plaats van een afbeelding van het album. Tot volgende week.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?